Jump to content

Ivaylo_Iliev

Фен
 • Мнения

  116
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно Ivaylo_Iliev

 • Ранг
  Ивайло Илиев
 • Рожден ден 3.04.1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Шумен - Варна

Последни посетители

5114 профилни разглеждания
 1. Добавям Линк: https://www.ato24.de/de/ravenol-formel-standard-10w-30.html Вид и количество: RAVENOL Formel Standard 10W-30 2*1L Общо: 32.91 + 11,50 * 0.95 = 83 лева Начин на плащане - Парите ще бъдат преведени по сметка в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД на 08.01. Начин на получаване: - чрез Куриер - до офис на Еконт "ТРОШЕВО", гр. Варна.
 2. Здравей, бих искал да поръчам: Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html Вид и количество: Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30 1x4L + 1x1L Стойност на поръчката: 32.91*0.95*1.9675 = 61.51 лв. Начин на плащане - Парите ще бъдат преведени по сметка в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД на 08.01. Начин на получаване: - чрез Куриер - до офис на Еконт "ТРОШЕВО", гр. Варна.
 3. Ivaylo_Iliev

  Крив шенкел или?

  Ясно. Няма да давам да се побългарява. Колата е сивик 5та. Ходил съм на два сервиза за реглаж. Твърдението е едно крив шенкел. Ще търся въпреки че и този който купя няма да знам дали не е крив до последно.
 4. Ivaylo_Iliev

  Крив шенкел или?

  А причината за този наклон само от крив шенкел ли може да е?
 5. Ivaylo_Iliev

  Крив шенкел или?

  Обясниха ми за "изпиляване на дупките на амортисьорите", после на реглажа се намества и се затяга, но и аз не разбирам много. Затова питам дали някой се е сблъсквал с това.
 6. Ivaylo_Iliev

  Крив шенкел или?

  Здравейте, ситуацията е следната: След смяна на дясно каре и смяна на гуми отидох на реглаж. На реглажа ми казаха крив шенкел. От един сервиз ми предложиха или смяна с втора употреба (но и той може да е крив) или ми обясниха че могат да разширят или изпилят дупки на амортисора, или нещо подобно. Някой сблъсквал ли се е с това и какво бихте препоръчали. Спомням се че преди време бях скочил в дупка от дясно. Прилагам разпечатка от реглажа. Моля за помощ какво е най удачно да правя?
 7. Ivaylo_Iliev

  предай нататък

  .... тогава се сети, че в багажника беше скътал един 500 метров кабел. Набързо изчисли, че ще му стигне. Извади кабела, включи сешоара, но въпросът беше къде да го включи. Огледа се и .......
 8. Ivaylo_Iliev

  въпрос

  Ако става въпрос за годишен данък МПС ето един калкулатор: >>>>>ЦЪК<<<<<и още един >>>>>>ЦЪК<<<<<<Ако имаш катализатор се дели на половина, но само до 100к.с. или 74kW мощност на двигателя. Поне така беше миналата година.
 9. Дано ти помогна с тези снимки във връзка с бушона:
 10. Ivaylo_Iliev

  Дайте идеи

  Не, проблема се появи след слагането на фаровете.
 11. Ivaylo_Iliev

  Дайте идеи

  Как да я повдигна?
 12. Ivaylo_Iliev

  Дайте идеи

  Здравейте, от доста време се опитвам да измисля какво да сложа между фаровете и бронята да да се запълни тази "фуга". Моля Ви дайте някакви варианти (освен това, че може с друга броня). Ето за това говоря:
 13. Ivaylo_Iliev

  Стара Загора

  Приемате ли гости другата неделя????? Само кажете къде, кога а жената ще ме упъти там съм.
 14. Ivaylo_Iliev

  Кой с какво се занимава

  Ъпдейт с година закъснение - вече съм счетоводител.
×