Jump to content

Ivaylo_Iliev

Фен
  • Мнения

    117
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ivaylo_Iliev

  1. Здравейте, може ли някой да ми предостави размери на капачето на "Cassette Storage For JDM Console" (за JDM средна конзола), за да мога да го принтирам, че при мен липсва. Предоставям снимка на въпросното капаче. PS. Ако някой във Варна има ще бъда благодарен да се срещнем и да взема размерите. Благодаря на отзовалите се!
  2. Добавям Линк: https://www.ato24.de/de/ravenol-formel-standard-10w-30.html Вид и количество: RAVENOL Formel Standard 10W-30 2*1L Общо: 32.91 + 11,50 * 0.95 = 83 лева Начин на плащане - Парите ще бъдат преведени по сметка в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД на 08.01. Начин на получаване: - чрез Куриер - до офис на Еконт "ТРОШЕВО", гр. Варна.
  3. Здравей, бих искал да поръчам: Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html Вид и количество: Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30 1x4L + 1x1L Стойност на поръчката: 32.91*0.95*1.9675 = 61.51 лв. Начин на плащане - Парите ще бъдат преведени по сметка в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД на 08.01. Начин на получаване: - чрез Куриер - до офис на Еконт "ТРОШЕВО", гр. Варна.
  4. Ясно. Няма да давам да се побългарява. Колата е сивик 5та. Ходил съм на два сервиза за реглаж. Твърдението е едно крив шенкел. Ще търся въпреки че и този който купя няма да знам дали не е крив до последно.
  5. А причината за този наклон само от крив шенкел ли може да е?
  6. Обясниха ми за "изпиляване на дупките на амортисьорите", после на реглажа се намества и се затяга, но и аз не разбирам много. Затова питам дали някой се е сблъсквал с това.
  7. Здравейте, ситуацията е следната: След смяна на дясно каре и смяна на гуми отидох на реглаж. На реглажа ми казаха крив шенкел. От един сервиз ми предложиха или смяна с втора употреба (но и той може да е крив) или ми обясниха че могат да разширят или изпилят дупки на амортисора, или нещо подобно. Някой сблъсквал ли се е с това и какво бихте препоръчали. Спомням се че преди време бях скочил в дупка от дясно. Прилагам разпечатка от реглажа. Моля за помощ какво е най удачно да правя?
  8. Все още наличен заден десен датчик - 25 лева! Все още се продава!
  9. Чисто нов колектор само за 200 лева. Контакти на ЛС и по телефона.
  10. Чисто нов колектор само за 200 лева. Контакти на ЛС и по телефона.
  11. Продавам въпросния Спортен изпускателен колектор Honda D серия Civic, CRX, Del sol, Integra. Купувал съм го от ebay. Така и не му дойде времето да го сложа. Колектора е чисто нов! Цена 200 лева. За контакти на лично или 0885065945 - Ивайло
  12. Все още наличен заден десен датчик - 25 лева!
  13. Колега провери ТУК има най различни кутийки за дистанционни.ЕТО
  14. Левият датчик замина. Наличен е заден десен.
  15. Здравейте колеги много мислих дали да пускам тема понеже гордостта ми все казваше да не пиша, но пиша за да няма други като мен. Та и аз влизам в списака на опарените. Бях пуснал обява, че купувам комплект климатик за D15B2. Обади се момче и каза, че току що го е свалил от неговата кола и че цената е 250 лева. Казвам ОК и поисках да го праща, каза че каквото е нужно ще прати допълнително (ако го е забравил). Та въпросния потребител е niko_vtec. Момчето е от Панагюрище телефонът му е 0883362304 има регистрация и в други форуми. Та получх климатикът на другия ден прегледах го (не, че разбирам нещо), взех го и право при майстор. Майсторът ми каза че не може да ми постави климатикът, че бил от Хонда с десен волан. Звъня на въпросния колега, впрочем се казва Николай Динков, но той не си вдига телефона, чак след около 30-то ми позвъняване вдигна. Попитах го дали този климатик е от кола с десен волан, понеже майсторът ми каза, че не може да се постави. Той ми каза че трябвало да си сменя майстора. Казвам му че на другия ден ще посетя още един майстор и той ако не може да го постави да му го пращам обратно понеже парите не са малко, а и аз няма какво да го правя. Той казва ОК и комуникацията с него приключва. На другия ден отивам при майстор той ми вика тва не е от хонда и аз почвам да звъня на въпросния колега, но вече си е изключил телефона, а може и номерът да си е сменил. Нямам представа. Вие преценете коректността на този колега и ако пазарувате от него имайте едно наум. Та сега имам някаква жалка пародия на климатик и все още ще ми е топло в колата.
  16. .... тогава се сети, че в багажника беше скътал един 500 метров кабел. Набързо изчисли, че ще му стигне. Извади кабела, включи сешоара, но въпросът беше къде да го включи. Огледа се и .......
  17. никой ли не се нуждае от читави задни ABS датчици?
×
×
  • Създай нов...