rulemaker 130 #121 Отговорено 5 Март, 2008 Oще един Станислав в списъка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bebs #122 Отговорено 11 Март, 2008 хайде и аз да си кажа Мария Илиева приятно ми е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #123 Отговорено 11 Март, 2008 (Редактирано) Приятно ми е - Саня но ми викат Sanchesss (главно) иначе всякакви вариации които ви хрумнат Редактирано 11 Март, 2008 от Honda_Racing Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ian #124 Отговорено 12 Март, 2008 Аз съм Янчо, драго мий! ...и празнувам имен ден на Еньовден - оня със самодивите, бродниците и т.н. :-).И на мен различни хора ми викат по всевъзможни начини, ама май си харесвам най-много оригиналното заглавие.Поздрав на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #125 Отговорено 12 Март, 2008 И аз да се запиша в регистъра....... казвам се Митко Приятно мииййййй.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivoto 0 #126 Отговорено 12 Март, 2008 Приятно ми е, Ивайло Христов, а за по-кратко - Иво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #127 Отговорено 29 Май, 2008 Здравейте и от мен - официално аз съм Васил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
el_gieva 24 #128 Отговорено 29 Май, 2008 Елена съм аз..драго ми ено ми казват най-вече Елс... хмЕЛС, Хелс .. други подобнино мисля , че и Ели е предостатъчно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #129 Отговорено 29 Май, 2008 Да се представя и аз-Милен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Giggerotta 0 #130 Отговорено 29 Май, 2008 (Редактирано) Аз съм Живко. Голяма борба падна в мвр-то как да се напише на латиница в паспорта, но в крайна сметка добрите сили надделяха И как го изписаха? Мойто презиме е Живкова и много грозно го пишат, Zhivkova Много тъпо, ама май това е официалния начин...А, и да си кажа и името все пак - Горка. Незнам откъде идва, май е женския вариант на Горан... Редактирано 29 Май, 2008 от Giggerotta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #131 Отговорено 29 Май, 2008 Здравейте всички И аз да се представя: Георги Стефанов, може и Жоро, приятно ми е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest winx #132 Отговорено 29 Май, 2008 Всички ми викат Мони,иначе цялото ми име е Мануил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #133 Отговорено 29 Май, 2008 миииииииии...Димитър Димитров Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobchu #134 Отговорено 29 Май, 2008 КАКТО СЕ ДОСЕщАТЕ БОБИ СЪМ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest saveman #135 Отговорено 30 Май, 2008 още един Тодор тука приятно мий .. ъх то 8:30 сутринта било добро утро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Wish #136 Отговорено 30 Май, 2008 Кирил,приятно ми е . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koev 8 #137 Отговорено 30 Май, 2008 Емил съм аз - драго ми е!Коев, както се разбира от ника... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAMAMOTO 0 #138 Отговорено 30 Май, 2008 Ники Николов ПРИЯТНО МИ Е Приятелите ми, казват ДЯДО СТЕФЧО сещайте се защо....................................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Никой 1 #139 Отговорено 31 Май, 2008 Деян -Diego... 5 години французите не можаха да се научат да го казват правилно та остана Диего Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #140 Отговорено 31 Май, 2008 Дашев, Борислав Дашев и от фамилията сички приятели ми викат "дашката" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #141 Отговорено 31 Май, 2008 Аз съм Станислав Недков,ама ми викат Станке,а в бургас, меден рудник ми викат Тако. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #142 Отговорено 31 Май, 2008 Здравейте ,и аз да се представя Валентин Славеев- Приятно ми е да го еееввввааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tass #143 Отговорено 1 Юни, 2008 Явно дойде и моят ред да се представя, е Слави се казвам. Приятно ми е да ви се представя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #144 Отговорено 1 Юни, 2008 Димитър Иванов, Митко, мЕтака. Та чета си аз кой как се казва и май нии Димитровците сме само по прелюдите или се лъжа ха ха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kvento #145 Отговорено 1 Юни, 2008 Приятно ми е Красимир Чакъров. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #146 Отговорено 2 Юни, 2008 Аз съм Дилян,както съм си написал на ника макар и малко тъпо с тва КЮ амам караи да върви.. Драго ми е да се запозная с всички вас За мен е удоволствие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #147 Отговорено 2 Юни, 2008 Ивайло Николов и на мен ми е приятно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ogi_Stoev 2 #148 Отговорено 2 Юни, 2008 (Редактирано) <-- Редактирано 2 Юни, 2008 от Ogi_Stoev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
themowl 0 #149 Отговорено 2 Юни, 2008 Ивайло Пешев... приятно ми е ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alpinab 0 #150 Отговорено 2 Юни, 2008 (Редактирано) аз съм Емил Павлов - или просто Емо Редактирано 2 Юни, 2008 от alpinab Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
guni 0 #151 Отговорено 5 Юни, 2008 Привет,Казвам се Красимир Манев, но както се вижда от ника ми казват Гуни, а пък съпругата ми го преработва на Гум, Гуми, Гумичка и все такива производни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lalchev 1 #152 Отговорено 15 Юни, 2008 Анатоли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BraveHeart 0 #153 Отговорено 23 Юни, 2008 Адриан от Х.Димитър, квраттала на необятните възможности Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest niksan_vn #154 Отговорено 23 Юни, 2008 аз съм Николай (само за уточнение, на никулден дали ще се мяркат толкова много като мен) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VangelZ 5 #155 Отговорено 23 Юни, 2008 Вангел Златанов и от там -> VangelZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jonini 0 #156 Отговорено 23 Юни, 2008 Мартин Иванов, но за приятелите, т.е и тук за вас съм Мартен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #157 Отговорено 24 Юни, 2008 Радж Капур Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #158 Отговорено 24 Юни, 2008 Здравейте,аз Спас ,но то си и личи от ника ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iskren 2 #159 Отговорено 24 Юни, 2008 Приятно ми е и на мен да се запознаем с толкова много хора аз вече съм написал как се казвам така че Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
najami 0 #160 Отговорено 25 Юни, 2008 Мартин Георгиев Велинов са ми имената.А najami откаде ми дойде на ъкъла нямам никва идея и спомен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове