Guest Al_Capone #1 Публикувано 16 Януари, 2008 След като има тема "Какво карате", "С какво се занимавате", "Какво направихте по своята кола" мисля да че и тази тема има своето място във форума, а и така може би ще е по лесно по сбирките Привет на всички които до сега са ме познавали като Al_Capone, казваме се Красен но всички ми викат Краси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #2 Отговорено 16 Януари, 2008 (Редактирано) Амиии....аз наскоро си го написах като ранг точно заради това, но все пак...мога да се повторя - приятно ми е : Ники, викат му калмара Николай ми е пълното име. (на дядо Никола) Във форумите главно ме знаят като калмара, иначе често използвани са Ники, Никс, Колето, Кольо...и тем подобни сродни. Редактирано 16 Януари, 2008 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #3 Отговорено 16 Януари, 2008 Петър, ама ми викат Мони, Монка :D и други сродни на Петър (без Пепи, не ме кефи).....историята е дълга. Чудя се дали да ви я разказвам....ама айде, нали имам време за губене. Всичко почна в осми клас. Цялото ми име е Петър Манолакев, но моите съученички не мжеха да го запомнят и си мислеха че се казвам Монолакиев. И понеже в класа сме трима Петровци, трябваше да ми казват като в казармата - по фамилия. Ама нали гръцката ми фамилия им е трудна и реши ли да го съкратят. И почнаха да ми викат на галено Мони и то така си и остана, а момчетата от класа ми за да не е много гейско ми викат Монка и.... и да вече четири години свикнах с тва име, че чак се привързах към него и понякога ми се е случавало да се представям като Мони и всички си мислят, че се казвам Симеон, или нещо подобно ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
triXtyle 0 #4 Отговорено 16 Януари, 2008 Любо, nice to meet you ама всички ми ползват за обръщение потребителското име (ползва се в скайп, IRC, ICQ, etc.) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zangara 1 #5 Отговорено 16 Януари, 2008 Димитър Зангаров - Митака,Зангара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #6 Отговорено 16 Януари, 2008 приятно ми е Здравко Радев ,но всички ме знаят като мравката или eternity Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #7 Отговорено 16 Януари, 2008 Хе хе ,аз се казвам DjSprite ....ина4е ми викат Николай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #8 Отговорено 17 Януари, 2008 lookcho или на български лукчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shkarcheto 0 #9 Отговорено 17 Януари, 2008 Иво Шкаров - Shkarcheto така ми е и прякора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #10 Отговорено 17 Януари, 2008 Аз съм Живко. Голяма борба падна в мвр-то как да се напише на латиница в паспорта, но в крайна сметка добрите сили надделяха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #11 Отговорено 17 Януари, 2008 Диляна.......приятно ми е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #12 Отговорено 17 Януари, 2008 Мариян съм аз. И на мене ми е приятно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #13 Отговорено 17 Януари, 2008 Димитър съм аз пр ми е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Angelov 0 #14 Отговорено 17 Януари, 2008 B.Angelov -> Боян Ангелов -> на кратко Бобо, приятно ми е да се запознаем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #15 Отговорено 17 Януари, 2008 (Редактирано) Светозар се казвам. От там Светльо, Зарко, както и Зарик. Приятно ми е! Редактирано 17 Януари, 2008 от zarrick Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #16 Отговорено 17 Януари, 2008 Славейко Танев приятно ми е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moni13 0 #17 Отговорено 17 Януари, 2008 както е видно от ника ми - Мони от Симеон, нося името на дядо, а 13 е за6тото все готини неща ми се случват на тая дата. Еле пък и ако е петък.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #18 Отговорено 17 Януари, 2008 Аз съм Цветомир Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #19 Отговорено 17 Януари, 2008 Аз съм Никола на дядо си Кольо, за приятели и познати - Нико. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #20 Отговорено 17 Януари, 2008 Ивайло Георгиев - Иво,за по-лесно.крайно ми е неприятно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda_huliganka #21 Отговорено 17 Януари, 2008 близките ми викат Ети /пълното Мариета/. Баш ми е драго! А за срещите даже е забавно да не си знаем имената понякога здрасти, ти ли си хулиганката, приятно ми е, големия лош/рус вълк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BurZz #22 Отговорено 17 Януари, 2008 Здравейте. Казвам се Георги ( Жоро ). Пристрасен съм от....както се помня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Fieldy_ #23 Отговорено 17 Януари, 2008 Добромир Милков за по кратко сред познатите ДушкоБаш ми е приятно Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Blondy 4 #24 Отговорено 17 Януари, 2008 ...казвам се Красен но всички ми викат Краси.И аз съм Краси но цялото ми име е Красимира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1671 #25 Отговорено 17 Януари, 2008 Пълното ми име е Емил Димитров Димитров - не пея Наричат ме Емо.Приятно ми да се запознаем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest muggerud #26 Отговорено 17 Януари, 2008 Цветелин Бакалов съм азНа кратко Цецо или както обичат да ме дразнят приятелите Цеко И на мен ми е драго. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest toto_spa #27 Отговорено 17 Януари, 2008 Аз съм Тодор иначе ми викат тото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #28 Отговорено 17 Януари, 2008 Аз се казвам Светломир изглеждал съм светъл и мирен като малък и съм подвел нашите да ме кръстят така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokche 0 #29 Отговорено 17 Януари, 2008 Здравеите колеги приятно ми е казвам се Николай Бончев на кратко Ники. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #30 Отговорено 17 Януари, 2008 (Редактирано) Приятно ми е, Дамян Редактирано 17 Януари, 2008 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #31 Отговорено 17 Януари, 2008 Димитър/Митко приятно ми е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ГОШКАТА 21 #32 Отговорено 17 Януари, 2008 Ами мен мама ме е нарекла ГОШО-най звучното СВИНСКО бьлгарско име Радвам се че се запознахме ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #33 Отговорено 17 Януари, 2008 Здравейте приятно ми е да се запознаем, казвам се Николай а за по-кратко Ники или още байКольо а от както съм във Форума и Николчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wierdo 1 #34 Отговорено 17 Януари, 2008 Георги ме викат мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #35 Отговорено 17 Януари, 2008 Да добавим още един Георги, макар, че ми казват още Жоро, Геш, Гопе, Еди или Фули(Fool). И на мен ми е приятно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #36 Отговорено 17 Януари, 2008 (Редактирано) Аз съм Сияна, на кратко ми викат Сиска или Сиси (принцеса Сиси ;) ) Приятно ми е Редактирано 17 Януари, 2008 от MissCaprice Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #37 Отговорено 17 Януари, 2008 Здравейте аз съм Вахрам приятно ми е в интернет пространството можете да ме познаете по ника (Fozio) иначе ми викат Вах или Вахи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksan_vn 21 #38 Отговорено 17 Януари, 2008 според ника ми сам Никсан, а според регистрацията ми сам НОВАК шегичка, Николай и ми е много приятно да сам маничка част от този сайт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #39 Отговорено 17 Януари, 2008 (Редактирано) От малък, съм Венцислав. Не знам защо, но повечето мои познати ги избива на Венцоне,Венецио или Винченцо . Иначе, за останалите, прост(о) Венци ! Редактирано 17 Януари, 2008 от Ashes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest teror1sta #40 Отговорено 17 Януари, 2008 Георги Николов на квадрат Адаш съм на свинята на село Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове