Jump to content
Guest teror1sta

Габрово

Recommended Posts

Офф, да се оплача: днеска ходих да видя решението на акта ми за превишена скорост. Глобата е една раздвижена ролка (150 лв. как как ще ги прежаля), 7 контролни точки (майната им) и 1 МЕСЕЦ БЕЗ ПРАВО на управление на МПС :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Офф, да се оплача: днеска ходих да видя решението на акта ми за превишена скорост. Глобата е една раздвижена ролка (150 лв. как как ще ги прежаля), 7 контролни точки (майната им) и 1 МЕСЕЦ БЕЗ ПРАВО на управление на МПС :)

Ще се возиш един месец, тъкмо ще спестиш да довършиш кратуната .И аз не знам как ще се опуля след няколко дена като излезе и моя акт.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И аз не знам как ще се опуля след няколко дена като излезе и моя акт. ---------------------------------------------------------------------------------------Питай ме ще ти кажа :)

Редактирано от policeman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:huh: Голфа на Междене имаше доста тЮнинг чаркалъци от изброените и пак не успя да мине умрялата Онда :):huh:

От не чак толкова достоверен източник разбрах, че човека с Голфа се е прибрал ПЕШ :huh::lol: :lol: :lol:

Който го нямаше: В неделя отидохме на Междене. Един натокан Голф 3 Ге Те И 2 литра и цели 150 коня (май е и правен нещо) леко беше размазан от на Hondю озлобената 4-ка :lol:

Първия старт половин кола пред него( лош старт от моя страна), втория - 2 коли, третия 3 коли. Ако бяхме се пуснали още 1-2 пъти и щеше да абортира сигурно, а на нас да ни свърши бензина :D:help:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

абе той затова ще се е прибирал пеш. защото на него вече му е свършил, както и маслото :)почакайте само да видите каква тигрица си харесах в мобилето :>>

Редактирано от xzibi7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ти докарай купето ,че ми трябват части от него ;) На 8-9-ти август някой ще ходи ли на Калояново ?П.П:Днес си взех наказателното постановление (заради удара на Чероки-то ) 100 лв и 4 точки . ;)

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 8-9-ти август някой ще ходи ли на Калояново ?

Ако успеем да нагласим 4-ката до тогава мисля даже и да вземем участие ;). Надали ще е много конкурентна колата, но поне ще си сверим часовника.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

hondю, ами губим ценно време ! Давай да я почваме ;)

AMD, пак си по-добре от мен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

hondю, ами губим ценно време ! Давай да я почваме ;)

Ако всичко се подреди най-веротно в неделя от сутринта я подхващаме. Ще ти звънна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ти докарай купето ,че ми трябват части от него ;)

преглеждам аз преди Неделята, ама не пише никой че ще се сбирате ;) Редактирано от xzibi7

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
xzibi7, всяка неделя от 16:00 часа. Вече не го пишем, защото си е закон ;) Всеки си знае ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вижте каква тигрица си намерих аз докато си рових из мобилето

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

:) :) :D:):D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове купих части за моя Prelude и до няколко дена влизам в бокса и ако всичко мине както трябва се пявявам на летището да расцепя вятъра. ;)

Редактирано от pepi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:o стягай хубавелата :( Ако трябва помощ за нещо удари един телефон :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И днеска имаше разплакани Голф-маняци :) Този път беше Син Голф 3, 2 литра по думите на човека 130 коня. Беше леко барнат с 4 карба и спортен смукателен колектор. Тоя път го разплакахме с моята Онда (то на Хондю и да беше там нямаше смисъл да се вади) . :D

п.п. първи Голф дето го разбихме не го споменавам умишлено .... той по -скоро беше "недвижим имот" от колкото кола .. :puke:

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

беше с 2 карба + къстъм интейк (хоум мейд ) !!!а "недвижимия имот " беше GTI :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда и не откъсваха да вървят :thumbs1: общо взето са в класа на д13-ка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Doc, то направо не си личи :) Ама като вземеш кит ще ти я направя както трябва ;)

Вече по прилича на нещо:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво се е случило я казвайте бързо ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом не можете да познаете значи сме си свършили работата (според мен не е добре... ама за сега става) :P Запълнихме дупките на бронята където бяха безбройните халогени. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Специален поздрав към ЛАМУГАТА ;) : http://www.youtube.com/watch?v=E9TM_p_C12c

ето и унилата му физиономия след като видя че акорда му е пулен леш и бъгня:

Публикувано изображение

От фонда "Уницев" и "Спасете Детето" приканва всички съфорумници да отделят по 1 левче да купим истинска Хонда на ето това невинно създание(забележете тъжния му поглед):

Публикувано изображение

;) ;) ;) ;) :)

Днеска отново беше размазана една ненормална бегачка. Тоя път под ножа беше Опел Корса 1.6 (там 110 коня ли са не знам), която беше с "чип" (по думите на собственика 130 коня ) :D :D Като цяло вървеше малко повече от "недвижимия имот" :D :D

п.п. Днеска спечелих награда от първото ми автомобилно състезание. Наградата беше утишителна - КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ ! А състезанието беше с картинг :D :D :D;)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ти си страшно глупаво момче :tooth::bash::lol: да напишеш че е автомат тва онова, нема :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябваше да направите летящ старт :bash: Вместо да слагаме гуми на Междене, може да пробваме на полигона ,достатъчно широко е и може да се направи нещо .Просто предложение :tooth:П.П:Да направим малка писта,да покараме малко и завои ,направо e лесно :lol:

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на полигона терена е ужасен. Само копки, пясък и чакъл ! А и гуми трябва да си носим...... ще се появят селяци и тъпанари ....

По скоро предлагам на Междене. Тази събота няма да може, защото Търновци ще си правят гонките там.

Ама примерно по другата събота може да организираме нещо по-голямо. Ще наредим писта, ще публикуваме тука във форума че ще има Хонда частно парти и ще идем да си направим кефа. Който иска да идва да караме. Ще направим някакво импровизирано "Тайм Атак " състезание (за спорта). Ако остане време ще махнем гумите и може да се направи един драг набързо, защото предполагам ще има и драгаджий.

В ОПРАВДАНИЕ НА ЛАМУГАТА: колата му е АВТОМАТ, на старта нещо колата нещя да тръгне веднага!

п.п. отделно си е пълен мъртвец тоя акорд :bash::tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Другата събота се очертава да съм на работа :tooth: но ако сглобиме колата до тогава може и да измисля нещо :bash:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи трябва да навъртя 1000 км за една седмица с 4-ката :tooth:Бах тая разработка направо ми къса нервите. Май пак ще караме карт и тази седмица .

Редактирано от hondю

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

става въпрос за 29.08.2009. 2 седмици до тогава.

Какво ще кажете да го публикуваме ? Може и да има навитаци.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че как ще прайм ТаймАтак като нема хидравлика, ще дойда със синята бегуна и ще ви налазя до един, всеки знае че на 6-така хидравликата е най-добра във вселената. Отделно какви са тея гонки на търновци, ние ще ги гледаме на семки ли?-това може да бъде началото на едно добро ПРИЯТЕЛСТВО. Ама може до тогава да успея да сглобя хидравликата и ще ви менкам, кеф ми да тупам със 6-така ->кеф ми да тупам с 4-ката. Днес като пробвах и ми се отдава повече левия завой, предлагам трасето да бъде само от леви завой :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пак нищо не си разбрал :o

тази събота са търновци - моторджиите имат събор и ще идват да се гонят горе. Никой няма да ходим да гледаме (освен ако не се разходя с мотора ама с това безпаричие ;) )

става дума за :o 29.08.2009 ;)

и с 6-та ще те утрепя и с 4-ката също. Не се вкарвай във филми :P Тая хидравлика не нищо ;) (сама не завива)

п.п. В Търново останаха ли фенове ? Единия си го прибрахме, другия избяга в чужбина ...

п.п.п. Обичам спортната злоба :P

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Азе съм в чужбина, ама хвърлям по едно око да видя кво става, пък и да ви следя, че с тея 4г нещо много взехте да напредвате. А иначе като гледам в Търново май вярно няма фенове, няма срещи, няма нищо :o Айде да стягате бегачките, че като се завърна ще видите тежкия седан на какво е способен, пък ако не видите поне ще ми се посмеете :o;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за такава талига добре си движи седанчето :cool: в неделя (или който когато може) AMD, doctor , CHORI, Butch(4х4=16 :rolleyes: ) да носят по 4 лв. за ключодържателите :)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз само 4 лева ли да нося? За три броя пак ми даде перфектна цена.Ти си човека с отстъпките

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти не четеш ли ? "Butch(4х4=16 :) ) " даже съм те натоварил с една отгоре ти отстъпки :):P Стана ли гърнето ?п.п. аз може да правя отстъпки ама после си наваксвам :P

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гърнето е перфектно аспусите стоят малко по на ниско и са по-дълги ама иначе е ток.Това в скобите си помислих че за всички се отнася.Кога трябва да пратим парите и кога ще са готови държачите.Ако трябва по рано да се задействаме от сега.

Редактирано от Butch

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

споко, аз ще ги взема ако не се видим докато дойдат. После ще ви ги препродам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде Габровската дружина !Утре в 16:00 в Алеко.След това ще покараме картинг :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След това ще покараме картинг

Дали ще ни пуснат с колите на пистата да покараме :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...