Jump to content
Guest teror1sta

Габрово

Recommended Posts

Честито колега,да си я караш със здраве...и безаварийна.. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честит рожден и имен ден на теро. да си жив и здрав

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит имен ден на всички носещи името Георги :P а на единият и ЧРД :P Много здраве,щастие,успехи и кончета под капаците на хондите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честити имен ден и от мен и ЧРД на Теро. Да си жив и здрав и да биеш Док-а на Междене :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит имен ден на всички които носят това славно име :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит имен ден и от мен да сте живи и здрави :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито адаши :( Да ни е живо и здраво името ;) Мерси на всички за пожеланията :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

теро да си жив и здрава и да стягаш мъртвеца че ще идвам към ГБ и ще те наказвам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде и аз да се регистрирам най-накрая с новата придобивка от марката - сивия акорд 2000 г. Честит имен ден на всички и на малкия рожден ден.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и на двамата от мен, хубаво беше да направим и 1 агне ама хайде догодина. В неделя ще ходя на Русе да гледам ралито за сега имам 2 в колата, някои друг ще ходи ли да направим колона, трябва маи да питаме и търновци.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Бавен (защото колата ти е бавна :lol: ), не се прави на луд ами казвай да ли ще ходите :bg:

Док, там сме със сигурност, живи умрели там сме :rolleyes: Трябва да викаме за Матьо ;) И да видим как върви черното животинче ;)

ivanovts, еееее гъзе :tooth: кой като теб с Акорд :tooth: Айде със здраве да си го караш. И като се върне брата да вземеш другия че той по убаФ :tooth:

uBaHoB, на 6тебе ще трябва да ти карам на задна :tooth: :tooth: С твоя параход къде си тръгнал не ми е ясно :tooth:

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес тук имаме и рожденник.....чистито...жив и здрав...за Теро.. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мойта кола се напълни и имам 1 излишен приятел, така че ако някой ще ходи и има свободно място за 1 човек и иска да го вземе да свирка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де само не разбрах кога и в колко се сабираме и да отпушваме за РусеНа линя е и наи-бързата :tooth: ( е заштото няма други от моита задокианска порода )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде в 7.00 да се чакаме на ЛукОил до Хумора, да пием по кафе и да испрашваме. Аз съм там в 6.40 да пия кафе -ако някой ще идва да пише и ако ще тръгва по друго време да казва да знаем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще пропусна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що така бе Марта ? Аз съм там :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове, ще успеете ли да стигнете навреме? До колкото знам, търновци ще тръгват към 7:15 от там.... няма ли да се събирате и да пътувате заедно? Аз ще ги посрещам и от там срещата отново ще е на паркинга на Кауфланд.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, препоръчайте сервиз, да ми сменят големите, задни тампони на сивика. Ако някой ме ориентира и с цени ще е супер!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

габроооооооооовцииииииииииииииииииииииии петък идвам в ГБ.Теро ще ти се обадя да се видим ламер :) да знаеш.Да ти видя мъртвеца как е :P.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

момчета днес качих бабата на 14 цола малко са поочукани ама пак ги вземах евтино имате ли някакво мнение за тея "тасчета" http://img148.imageshack.us/img148/7522/s6302698.jpg http://img401.imageshack.us/img401/4537/s6302697.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре изглежда с "тасовете" ;) LAMER мини през Стойно на Гледаците ,ще ти ги смени.Цената на единият тампон беше някъде към 80 лв, за труд не помня :rolleyes: .Частите той си ги взема, само му оставяш колата .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тампоните, вече ги купих, оригинални HONDA от Бултрако, 134лв, двата. Опитах се да ги сменя, но май си иска преса(или яко бой). А някакъв телефон, на човека, от Гледаците, да ви се намира? Благодаря за бързия отговор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

телефона му е 0899827836 - Стойно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес карах картинг в Габрово, положението е трагично "пистата" е супер зле, картовете са супер зле, камъчета ти хвърчът на главата и ми дадоха едни хирургически очила да не ми били влизали в очите :) :) п.п.утре ще има среща нали|?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

80 кинта на тампон и 15 лева на парче за труд. 2 тампона + смяната им = 190 лв. Толкова ме одрънка мене.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Бултрако комплекта задни тампони е 134лв. от там нататък всички да си знаят, може пък в Бултрако да са китайски.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може пък в Бултрако да са китайски.

А от Самурая сигурно са оригинални :) утре ще гледам да намина

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

момчета някои можели да ми намери схема за токовете на мз трофи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имам за MZ TS 125/150/250 . Това е модела след трофи. Ако не ти върши работа върви виж в магазина за колелета на S-a (срещу мола), веднъж ми жената ми вади някакви схеми ама не помня какви бяха.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе габровци щте одим ли на нац. среща? имали достатачно навити?аз ми се оди щтот щте ми е за парви пат и маи щте ми е интересно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

azzarro, миналата година ходих ........ тази ще пропусна .....

Кажи какво стана с акумулатора ?? Свърши ли работа или е за в коша ?

ЛАМЕР, шаран такъв ! Спестих ти 200 кинта и накрая даже не поиска да те унижа публично с "мъртвеца" :D;)

Ама тая букса ако не се направи ще се извади пак. И тогава вместо да си сменяш ламбда сондата може само да си наместиш буксата на IAT сензора :):D :D :D;) но комент ;):lol:

п.п. Към Търновци : давате по-бързи Делслоули че тея са ми бавни вече :) :) :D

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може пък в Бултрако да са китайски.

А от Самурая сигурно са оригинални :lol: утре ще гледам да намина
В Самурая цената е 75лв, на брой(на тях пише Honda), но ми се сториха по-различни от тези на Бултрако. Някой спомена, че имало 2 вида тампони - такива с отвори(за по-комфортна возия) и плътни(подсилени, за по-директно усещане). На мен ми изпратиха от вторите. В крайна сметка с наложения платеж, цената им стана 148лв, но не съжалявам. Поне съм сигурен, че са оригинални...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито на Милен за новата/стара Хонда. Имах честа първи да я покарам, бах маааму и звяр запали че и се се мръщи. Милен първи му запали гумите а Теро си заплу шибидаха. Всички се връщат назад към 4-ката деба и манията му, и мен ме запали. Мисля за блок от 1,5 ама нещо се двоумя да му се невиди.......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

D16 :( си търси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито на Миленския :( ейде да кача малко снимки: Click Цък Мяу Бау Трябва да започне процес на реставрация. От името на Миленския (после да не ме търсите мен да черпя) набирам доброволци за събота/неделя да вдигнем покрива на гаража. Както винаги ще обещае да има скара и както винаги ще се направи на луд ..... :P:P:D За да се застраховаме първо ще искаме да опече мръвките пък после ще работим ... ако не ни домързи :P:D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брей тя и с тасове и убаф номер.Бройте ме за събота, ако се врече да го вдига.Той за гаража ще пали скара ама трябва и за синята фурия да носи бира.Пък ако намери и 10 мангала да дигнат гаража няма да има равен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Бах мамаму не оставяте човек да а се похвали сам :P Колкото за гаража ЧАКАМ ДА видим кои кога е свободен ?За почерпката то се знае :D:(

Редактирано от Chori

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета някой ако търси...D16...има един..A8 :( и моя стария е на части..D15B7 :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...