Jump to content
Guest teror1sta

Габрово

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Едно въпросче ;) Всяка седмица ли има гонки на Междене ?

И аз това се питам ;) Редактирано от tols

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pepi

Мисля че да, поне така си беше миналата година с изключение на дъждовно време. Чух че скоро ще има пак платен вход.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно въпросче :) Всяка седмица ли има гонки на Междене ?

до сега ДА. Някакви идеи за утре ?
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз може и да се кача ако има други ентусиасти :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ой !!! Спите ли още ??? Днеска ще се събираме ли или ще спим до 17:00 :):rolleyes::)

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги вече ме изписаха :) ама още съм на ;) ;) До неделя ще гледам да подкарам хондела с патериците .

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги вече ме изписаха :) ама още съм на ;);) До неделя ще гледам да подкарам хондела с патериците .

Хей! ;) Радвам се,че си добре ;) поздрави от В.Търново и да хвърляш патериците по скоро ;):P А от тук на татък видиш ли Форд бегай бързо :D:D:D Редактирано от tols

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

Айде бързо оздравяване :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тероряки, къде се очеса, бе?! :lol: 'Къв Форд, к'ви 5 лева?! Каквото и да е било, РАДВАМ СЕ, ЧЕ СИ ОК! :P Внимавай, ей!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тероряки, къде се очеса, бе?! ;) 'Къв Форд, к'ви 5 лева?! Каквото и да е било, РАДВАМ СЕ, ЧЕ СИ ОК! ;) Внимавай, ей!

На Междене пробвахме "Краш Тест" Кавазаки с/у Форд Проб. Оказа се че кавазакито е по-здраво, а форда по стабилен :cool:
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я габровци да кажат някой добър майстор за смяна на ангренаж? Че чувам за някакъв мн добър, доколкото знам не точно в Габрово, някъде наоколо. Само с Хонди се занимавал и т.н. Къде да го търсим?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да Стойно на Поповци.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бил съм два пъти при него-единият път за ремък,ролки,масла и т.н. и вторият за термостат.Много си разбира от работата,отзивчив е и цените са му повече от нормални...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Телефона на Стоино е 0899827836 и моля никои да не злоупотребява :P че човека е мн.мн.готин. Бях при него и сам доволен->копелето от ШОПОВ :P:P:P:P:blink::P:lol::lol: миразвалиха резбите на шпилките и гаиките че ги сменях дано никои повече не си сменя гуми при тях.Ае със здраве. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде да го търсим?

Колегите са споменали майстора :blink: Малко е кофти пътя до там, в смисъл ако не си ходил може и да се объркаш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички отзовали се! Ако се наложи да ходя при Стойно, ще потърся някой колега от Габрово да помогне с ориентирането! :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За утре има ли желаещи, които не им се спи до 17:00 (като Маугли :D ) ??

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

Алеко ? Или ако е хубаво времето директно на Междене :D Казвайте

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Алеко ? Или ако е хубаво времето директно на Междене :D Казвайте

чакай да видим да ли ще се съберем . По принцип дайте първо едно Алеко да направим?
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ехо и от мене Радвам се да разбера за оправянето на онзи там терорист ли беше или маи фордо трошач :))Колкото за алеко немога доиде за тази седмица но за другата сам на линия.Не четох дали ниакои се похжали за нова предобивка заштото маи се е появило едно сдухано CR-Vкато си доида ште трябжа да се пробва ДА ЗНАЕТЕ ПИША БАВНО ЗАШТОТО ЗНАМ ЧЕ ЧЕТЕТЕ ПОЛЕКА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте момчета ;) Неделя се очартава добра збирка във В.Търново :) Така,че,ако е хубаво времето (дай боже ;)  да не ни прецака като предната неделя :) ),ще сме на Междене ;) Бих се радвал,ако се съберем и запознаем :)  (аз с някои се запознах де ;) )Предполагам,че,ще сме там кам 14:30-15:00ч.  :) п.п:Ако имате нужда и проявявате интерес имам лепенки на Хонда-Фенклуб,които иска ще нося с мен ;) до неделя :)

Редактирано от tols

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оп......тук съм :) Май доста съм изпуснал но ме затрупа доста работа и не ми оставаше време ни за форума ни за срещи :) Ако не ми мине котка път в неделя сам на линия :) А и ще се радвам да се запозная с комшийте-БОЛЯРИТЕ :) :) ТОЛС, приятелче изпитвам остра нужда от 3бр лепенки Айде със здраве

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Кало�н Кателиев

Смей се ти, смей. А де беше цяла зима, а? !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравеите :) Както казах по горе,неделя Търновската група,ако е хубаво времето сме на Междене след 14:30чи ако някой колеги от Габрово искат лепенки Хонда-Фен Клуб,ще нося такива :offtopic: ето линк,ако искате да видите как изглеждат лепенките ................... :)http://forums.hondabg.com/index.php?showto...30&start=30До неделя колеги :music:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

13.04.2008 г. (Неделя) - Алеко - 14:00 часа !!!:rolleyes:

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

13.04.2008 г. (Неделя) - Алеко - 14:00 часа !!!:P

Еееееееееееееееееее! :P Хаиде на Междене :rolleyes: Искаше ми се Търново и Габрово да се съберем на Междене :P;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обикновено след Алеко ходим някъде да по бръмчим :rolleyes: Ако е хубаво времето ще гледаме да се качим на МежденеП.П:Дайте някоя бегачка от Търново :P ,че на нашите малолитражки им е зор

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обикновено след Алеко ходим някъде да по бръмчим :D Ако е хубаво времето ще гледаме да се качим на МежденеП.П:Дайте някоя бегачка от Търново :D ,че на нашите малолитражки им е зор

Ами така къжете дееееееееееееееееее :D  хахахаха! :P:):P:P Аз си мислех,че това Алеко е неква друга писта :P:):P а то ви било зборното място :P:rolleyes: п.п: Правим всичко възможно да съберем колкото може повече Хондаци от Търново и ще видим дали има нещо качествено и двувало ;)  нали си говорехме за това  :P ДАНО НЕ ВАЛИ!!!:P;):P Редактирано от tols

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чувствам, че пак ше чоплим семките на Междене. ;)

няма да чоплиш тоя път !!! Тръгваш да те накажа ;):P
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Кало�н Кателиев

^ Mина ли ти кракът, бе, маймуно? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета със сигорност сме на Междене,така че ни очаквайте :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Mина ли ти кракът, бе, маймуно? :rant:

с един крак ще ти карам и пак ще те бия :( :( :D п.п. Да няма закъснели и оспали се !!! Че пак ще плащат сметката :tooth:
Аааа, няма! Станал съм от половин час вече! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

14часа. "Алеко" яяяяяяяяяя...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

Добра среща се получи :cool: само където трябва нещо двувалово за Междене да ги наказва :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така и не разбрах какво му е гръмнало в мотора. :cool: Better luck next time!

Гарнитура на главата :cool: Срещу 5-ген -- резултати :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте момчета :lol: Беше ми много прятно,че се видяхме и запознахме на Междене днес  :cool: Благодаря за комплиментите на бебе Хонда :lol: Надиавам се и за напред да заздравим нашето комшйско приятелство :lol::wub: п.п: Ако представлява интерес за вас как се проведе днешната парва по голяма срещана Хондаците вав В.Търново,влезте в наща тема :ppp качил съм снимки и видео :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...