Jump to content
icho

Golf3

Recommended Posts

Малко помощ от по разбиращите.С какъв мотор е тази кола,и от къде може да се закупи такъв автомобил?http://forums.hondabg.com/index.php?s=&amp...m&album=518

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оправи линка

Операта нещо не отваря линкове от типа

http://цък/

:blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust
:(:P:P Абе Лукчо ти виж и името на темата ... icho баце ти или нещо си прекалил с алкохола или си правиш някви ташак експерименти ми се струва :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kicko

мани-мани, накадет се обърнеш само TypeR-и :blink:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Ебати смешниците....... :blink: Що не си закачат и емблемката на ХОНДА...........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера видях БМВ 3-ка с джанти Type R, защо пък не. :blink: За съжаление нямах апарат да снимам :(

Редактирано от zarrick

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Ето един убавец и от мене.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rocko

"М даа-казал чукча- ТЕНДЕНЦИЯ" :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха и аз преди бях пускал подобна тема ето: ЦЪК

То Type R-а стана обикновен масов модел вече :whistle:

Ето тук една уникална хонда има емблема на "Spoon Sports" и вдясно

се забелязва червен надпис "Prelude" май :lol:

Колегата gkb я беше пуснал преди в темата.

Публикувано изображение

Редактирано от cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest weapon R

Малииииии а в4ера какво видях..........мааани мани.Гоуф 3 с голяма лепенка на предния прозорец, от тия дето пазят сянка в горния край: :lol: MUGEN POWER :lol: А отзад едни китайски йероглифи,ум да ти зайде. :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е чакайте и аз да се похваля в мойто село Мусачево което е на 3 км от Елин Пелин идва дюедно много добре нагласено бмв 3-ка 150 коня тунинг да си е***е майката и на задното стькло познайте какво 4 японски йероглифи хихиххихии ще го снимам и ще го пусна да го видите :whistle:))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да си купя кола , по възможност GOLF 3 и да има:- лепенки ( GTI ,GSI, VVT, VTEC, VTI, TYPE-R ,I, 16V )- на вратата да пише ( NOS , TURBO, BITURBO , REMUS ,Qutro , 4x4 , PIONER , SoNy , 'pAwer' ..)- да е дизел и да пуши доста- и по възможност да е зема с driver-a, като кара да може да седи легнал на другата седалка , да има по добро сцепление с асваута колата- да има минимум 100 гонки с Хонда,Опел, Ауди, БМВ , Мерцедес ,Ферари, Ламбо , Вейрон , Порше ( и да е печелил всеки път)Благодаря предварително ;):huh::D:D:blink:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

..бе къде ги продават тия лепенки срамота ние Хонди караме а нямаме такива

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mastorpetko

Искам да си купя кола , по възможност GOLF 3 и да има:- лепенки ( GTI ,GSI, VVT, VTEC, VTI, TYPE-R ,I, 16V )- на вратата да пише ( NOS , TURBO, BITURBO , REMUS ,Qutro , 4x4 , PIONER , SoNy , 'pAwer' ..)- да е дизел и да пуши доста- и по възможност да е зема с driver-a, като кара да може да седи легнал на другата седалка , да има по добро сцепление с асваута колата- да има минимум 100 гонки с Хонда,Опел, Ауди, БМВ , Мерцедес ,Ферари, Ламбо , Вейрон , Порше ( и да е печелил всеки път)Благодаря предварително ;):D:D;):blink:;)

Аз съм си харесал такъв наточен сивик 4-та генерация :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E днес пак го видях това бмв леле преди 2 часа даже и му светеха прускалките бахти селянина колата има готин тунинг и тия прьскалки оплескват всичко ама се има за мутра цтцтцт Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами тези лепенки и всякакви други истории дето пише Type-R ги внасяме от Китай-волани, педали стелки даже чистачки (както викаше една колежка взех си едни чистачки тайпър :offtopic: ). И хората ги купуват радвт се на шаренкото. То и аз до скоро си мислех че е просто съкратено от Racing, не знаех че има нещо общо с Хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък мога да ви кажа, че един приятел е адски доволен от новите си педали TYPE R. Фука ми се при всеки удобен случай, и ме гледа със страшно задоволство и нескрита гордост. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тцтцтц...брех, тия 'Type R' били станали много популярни бре. Днес видях и една във Враца, дори беше си позволила лукса да спре пред моята къща, а аз успях да си доставя удоволствието да я снимам ! :cool:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Добре че не ме видяха в действие с апарата, че хората може да си помислят че я нарочвам за краднене... :blink:

Редактирано от kalmara

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://цък/140 ми дължи 1 бира :D

Имаш я:DСори за станалото!!P.S.Как искам и аз такъв надпис!?!??!? :blink::D Явно не сме дорасли,ние с Хондите:cool::D:D:D Редактирано от icho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...