icho 12 #1 Публикувано 5 Август, 2007 Малко помощ от по разбиращите.С какъв мотор е тази кола,и от къде може да се закупи такъв автомобил?http://forums.hondabg.com/index.php?s=&...m&album=518 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #2 Отговорено 5 Август, 2007 оправи линка Операта нещо не отваря линкове от типа http://цък/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 5 Август, 2007 аааа какъв линк ... отгоре един адрес отдолу друг това тряба да се патентова http://forums.hondabg.com/index.php?act=po...=23&t=13089 кефи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #4 Отговорено 5 Август, 2007 Абе Лукчо ти виж и името на темата ... icho баце ти или нещо си прекалил с алкохола или си правиш някви ташак експерименти ми се струва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #5 Отговорено 5 Август, 2007 http://цък/140 ми дължи 1 бира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kicko #6 Отговорено 5 Август, 2007 мани-мани, накадет се обърнеш само TypeR-и Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #7 Отговорено 5 Август, 2007 Ебати смешниците....... Що не си закачат и емблемката на ХОНДА........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #8 Отговорено 5 Август, 2007 (Редактирано) Вчера видях БМВ 3-ка с джанти Type R, защо пък не. За съжаление нямах апарат да снимам Редактирано 5 Август, 2007 от zarrick Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #9 Отговорено 5 Август, 2007 Ето един убавец и от мене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rocko #10 Отговорено 5 Август, 2007 "М даа-казал чукча- ТЕНДЕНЦИЯ" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #11 Отговорено 5 Август, 2007 (Редактирано) Хаха и аз преди бях пускал подобна тема ето: ЦЪК То Type R-а стана обикновен масов модел вече Ето тук една уникална хонда има емблема на "Spoon Sports" и вдясно се забелязва червен надпис "Prelude" май Колегата gkb я беше пуснал преди в темата. Редактирано 5 Август, 2007 от cls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest weapon R #12 Отговорено 5 Август, 2007 Малииииии а в4ера какво видях..........мааани мани.Гоуф 3 с голяма лепенка на предния прозорец, от тия дето пазят сянка в горния край: MUGEN POWER А отзад едни китайски йероглифи,ум да ти зайде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #13 Отговорено 6 Август, 2007 Е чакайте и аз да се похваля в мойто село Мусачево което е на 3 км от Елин Пелин идва дюедно много добре нагласено бмв 3-ка 150 коня тунинг да си е***е майката и на задното стькло познайте какво 4 японски йероглифи хихиххихии ще го снимам и ще го пусна да го видите )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
al3x 0 #14 Отговорено 6 Август, 2007 Искам да си купя кола , по възможност GOLF 3 и да има:- лепенки ( GTI ,GSI, VVT, VTEC, VTI, TYPE-R ,I, 16V )- на вратата да пише ( NOS , TURBO, BITURBO , REMUS ,Qutro , 4x4 , PIONER , SoNy , 'pAwer' ..)- да е дизел и да пуши доста- и по възможност да е зема с driver-a, като кара да може да седи легнал на другата седалка , да има по добро сцепление с асваута колата- да има минимум 100 гонки с Хонда,Опел, Ауди, БМВ , Мерцедес ,Ферари, Ламбо , Вейрон , Порше ( и да е печелил всеки път)Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър #15 Отговорено 6 Август, 2007 ..бе къде ги продават тия лепенки срамота ние Хонди караме а нямаме такива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mastorpetko #16 Отговорено 6 Август, 2007 Искам да си купя кола , по възможност GOLF 3 и да има:- лепенки ( GTI ,GSI, VVT, VTEC, VTI, TYPE-R ,I, 16V )- на вратата да пише ( NOS , TURBO, BITURBO , REMUS ,Qutro , 4x4 , PIONER , SoNy , 'pAwer' ..)- да е дизел и да пуши доста- и по възможност да е зема с driver-a, като кара да може да седи легнал на другата седалка , да има по добро сцепление с асваута колата- да има минимум 100 гонки с Хонда,Опел, Ауди, БМВ , Мерцедес ,Ферари, Ламбо , Вейрон , Порше ( и да е печелил всеки път)Благодаря предварително Аз съм си харесал такъв наточен сивик 4-та генерация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #17 Отговорено 6 Август, 2007 E днес пак го видях това бмв леле преди 2 часа даже и му светеха прускалките бахти селянина колата има готин тунинг и тия прьскалки оплескват всичко ама се има за мутра цтцтцт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #18 Отговорено 8 Август, 2007 Ами тези лепенки и всякакви други истории дето пише Type-R ги внасяме от Китай-волани, педали стелки даже чистачки (както викаше една колежка взех си едни чистачки тайпър ). И хората ги купуват радвт се на шаренкото. То и аз до скоро си мислех че е просто съкратено от Racing, не знаех че има нещо общо с Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #19 Отговорено 8 Август, 2007 Аз пък мога да ви кажа, че един приятел е адски доволен от новите си педали TYPE R. Фука ми се при всеки удобен случай, и ме гледа със страшно задоволство и нескрита гордост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #20 Отговорено 25 Август, 2007 (Редактирано) Тцтцтц...брех, тия 'Type R' били станали много популярни бре. Днес видях и една във Враца, дори беше си позволила лукса да спре пред моята къща, а аз успях да си доставя удоволствието да я снимам ! Добре че не ме видяха в действие с апарата, че хората може да си помислят че я нарочвам за краднене... Редактирано 25 Август, 2007 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icho 12 #21 Отговорено 26 Август, 2007 (Редактирано) http://цък/140 ми дължи 1 бира Имаш яСори за станалото!!P.S.Как искам и аз такъв надпис!?!??!? Явно не сме дорасли,ние с Хондите Редактирано 26 Август, 2007 от icho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #22 Отговорено 26 Август, 2007 ford 1.7d tapeR- мечтата на всеки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове