denis95 3 #1 Публикувано преди 12 часа Здравейте, колата е црв 3 2007 4х4 r20a2 , с ръчна кутия... Днеска ми светна лапмата за ниво на масло, точно преди работа... Бях спрял. Не съм го мерил тогава, просто нямах време, след работа дърпам щеката на ниво си е, на средата. Чета в нета викат или сензор за ниво или датчик налягане. Ще ги сменя и двете за най- сигурно, но с тия боклуци в интернет е нещо страшно, дайте мнение ако някой е сменял за марка. Не ми излиза оем за сензора и датчика, в някакъв чужд сайт ми излиза едното 100пауда другото 300 паунда, не помня сайта или кое точно е 100 и кое 300... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1545 #2 Отговорено преди 11 часа Не сменяй нищо, нивото ти е ниско. Гасиш двигателя и до минута две да си го премерил гледай да си на макс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
denis95 3 #3 Отговорено преди 11 часа преди 25 минути, Митко Йотов написа: Не сменяй нищо, нивото ти е ниско. Гасиш двигателя и до минута две да си го премерил гледай да си на макс. тогава защо не свети постоянно... на връщане по същия маршрут не светна, преди малко карах в градско, пак не светна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1610 #4 Отговорено преди 10 часа (Редактирано) 1 hour ago, denis95 said: Здравейте, колата е црв 3 2007 4х4 r20a2 , с ръчна кутия... Днеска ми светна лапмата за ниво на масло, точно преди работа... Бях спрял. Не съм го мерил тогава, просто нямах време, след работа дърпам щеката на ниво си е, на средата. Чета в нета викат или сензор за ниво или датчик налягане. Ще ги сменя и двете за най- сигурно, но с тия боклуци в интернет е нещо страшно, дайте мнение ако някой е сменял за марка. Не ми излиза оем за сензора и датчика, в някакъв чужд сайт ми излиза едното 100пауда другото 300 паунда, не помня сайта или кое точно е 100 и кое 300... Правилното мерене е дълпаш щеката изтриваш,слагаш изчакваш и пак вадиш и тогаво кажи до къде е. Може да снимаш. Редактирано преди 10 часа от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milenjs 30 #5 Отговорено преди 9 часа И на мойта понякога светва, за 10 000 км. между смените 2-3 пъти ми светва. Нивото на маслото си е било винаги ОК. Гася, паля и си угасва, не и обръщам внимание. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове