to6ko_lo6ko 0 #1 Публикувано преди 3 часа (Редактирано) Здравейте! Предстои ми обслужване на автоматична трансмисия и този път съм решен да го направя сам. Разполагам с необходимите условия и инструменти, но при оглед виждам две пробки за източване на маслото както и една за пълнене, та въпроса ми е защо има две пробки ( само на едната има надпис oil transmision). И евентуално, от коя да източа маслото и от пробката за пълнене ли да налея новото масло или от щеката за проверка? Колата е CRV 2,2 2013 N22B4. Редактирано преди 3 часа от to6ko_lo6ko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 548 #2 Отговорено преди 3 часа Поздравления за желанието. Аз скоро си сменях на сам на ръчната кутия. Взех си такава помпа и си улесних много работата. Препоръчвам ти да си вземеш нещо подобно за да ти е лесно. https://www.onlinemashini.bg/shpric-maslo-geko-g01151/39383 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1539 #3 Отговорено преди 2 часа Втората снимка е АТ кутия тоест твоята, пробка за наливане няма и се ползва отвора на щеката. първата снимка е на МТ кутия. Става бързо и лесно, трябват ти около 4л. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
to6ko_lo6ko 0 #4 Отговорено преди 1 час И двете снимки са от моят автомобил и затова съм объркан. Качвам още една, по - панорамнс снимка, на която се виждат и двете пробки за източване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 548 #5 Отговорено преди 1 час (Редактирано) Това ми прилича на раздатката на първата снимка, след една година и на определени модели на раздатката маслото се сменя отделно. Гледай видеа в ютюб, по-лесно е нагледно, отколкото някой да ти обяснява с думи Редактирано преди 1 час от Bizzito 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1539 #6 Отговорено преди 1 час Да прав си, това на първата снимка май не е кутия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
to6ko_lo6ko 0 #7 Отговорено преди 1 час Търсих в Ю туб видеа, но там са предимно на бензинови. Странното е, че на пробката на първата снимка пише transmition oil, а не transfer case (раздатка). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове