n.g. 7 #1 Публикувано преди 12 часа Здравейте, Банда! Имам драма с окачването отпред. Хонда ЦР-В 4 2013г 2.0 155 автомат Отначало похлопваше при качване на малки бордюри и неравности. Сменихме носачи комплект и това се оправи. Остана тропане при по големи неравности и дупки. По препоръка на майстора сменихме лагер-тампоните и амортисьори. Сега колата вози много стегнато повечето тропане изчезна.... НО.... остана едно много досадно потропване при влизане на дясното колело в голяма дупка или от слизане от малък бордюр с лек завой (не слзиат двете колела едновременно). Паркомястото ми е на много нисък скосен бордюр и всеки ден при потегляне и слизане от там се чува едно тупкане, потропване, когато купето се усуче. Усещам го от предницата вдясно. Майстора каза, че остава да е от рейката. Имало случаи, в който има луфт в нея и се чува все едно е от предницата. Аз обаче по кормилната система не усещам никакви хлабини. Волана не се усеща нищо. Моля за мнение как да процедирам защото е изключително досадно да имаш СУВ и да тропа като дурта вектра. Вярно не е винаги и при всяка неравност, но много разваля удосолствоето от шофиране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Catalyst 15 #2 Отговорено преди 11 часа Слушай си майстора или си намери друг за второ мнение. Ние как да ти помогнем от компютъра за шум в окачването??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n.g. 7 #3 Отговорено преди 11 часа Ами ако някой е имал същия или подобен проблем и може да сподели от опит. Не очаквам по описанието да ми кажете къде е проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Catalyst 15 #4 Отговорено преди 11 часа Добре щом държиш и намираш смисъл... имал съм проблем с тропане на предницата и се оказа биалетка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 534 #5 Отговорено преди 7 часа И аз от биалетките бих тръгнал, че са евтини и трудно се хващат в начален стадий. Иначе съм имал тропане и от вътрешни кормилни накрайници. И на мен всички ми казваха рейка тръгнала, рейката тръгнала и накрая се оакзаха само накрайниците. Така че си трябва добур майстор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове