Jump to content

Recommended Posts

Здравейте, Банда!

Имам драма с окачването отпред. Хонда ЦР-В 4 2013г 2.0 155 автомат

Отначало похлопваше при качване на малки бордюри и неравности. Сменихме носачи комплект и това се оправи.

Остана тропане при по големи неравности и дупки. По препоръка на майстора сменихме лагер-тампоните и амортисьори.

Сега колата вози много стегнато повечето тропане изчезна.... НО.... остана едно много досадно потропване при влизане на дясното колело в голяма дупка или от слизане от малък бордюр с лек завой (не слзиат двете колела едновременно).

Паркомястото ми е на много нисък скосен бордюр и всеки ден при потегляне и слизане от там се чува едно тупкане, потропване, когато купето се усуче. Усещам го от предницата вдясно.

Майстора каза, че остава да е от рейката. Имало случаи, в който има луфт в нея и се чува все едно е от предницата.

Аз обаче по кормилната система не усещам никакви хлабини. Волана не се усеща нищо.

Моля за мнение как да процедирам защото е изключително досадно да имаш СУВ и да тропа като дурта вектра. Вярно не е винаги и при всяка неравност, но много разваля удосолствоето от шофиране.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слушай си майстора или си намери друг за второ мнение. Ние как да ти помогнем от компютъра за шум в окачването???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ако някой е  имал същия или подобен проблем и може да сподели от опит. Не очаквам по описанието да ми кажете къде е проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре щом държиш и намираш смисъл... имал съм проблем с тропане на предницата и се оказа биалетка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз от биалетките бих тръгнал, че са евтини и трудно се хващат в начален стадий. Иначе съм имал тропане и от вътрешни кормилни накрайници. И на мен всички ми казваха рейка тръгнала, рейката тръгнала и накрая се оакзаха само накрайниците. 

Така че си трябва добур майстор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...