morfey 3 #1 Публикувано преди 9 часа Здравейте, Наложи ми се да сменям катализатора на колата ( Honda Accord VIII 2.4) Намерих part number на катализатора по VIN номера 18190R40J00. Като поразпитах за цена, ми искат за оригинален катализатор колкото за една кола. Насочих се към заместител и намерих на Поляците JMJ. Поразрових се какъв е номера отговарящ на моя - JMJ 1091715 ( Питах и познати които работят в магазини за авточасти и те също намират този катализатор) Поръчах го. Дойде. На пръв поглед "отгоре" където връзката на катализатора с главата няма разлика, НО по средата на катализатора има втулка с резба която не виждам на оригиналния (още си е монтиран). Другото което ме обезпокоява е разликата в долната част на катализатора. Не съм махнал оригиналния а само съм гледал клипчета как се сменя. Има някаква допълнителна тръба с фланец, връзката между катализатора и тръбите е различна и според мен на прима виста има и разлика в диаметъра на тръбите. Та питането ми е: 1. Някой сблъсквал ли се е с този проблем 2. Ако преправя новия катализатор дали ще има някакви проблеми с работата на колата (светване на лампички, ГТП) 3. Дали да търся нов катализатор и този да го продам или да го преправям Прилагам и снимки на новия катализатор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 351 #2 Отговорено преди 6 часа Не мога да отговоря, но защо трябва да го сменяш? Даде грешка P0420, ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morfey 3 #3 Отговорено преди 6 часа Да тази грешка я имам. Основното което ме накара да сменям катализатора е че колата спря да върви като спънат кон е няма ряз. Ходих в сервиз и ми казаха че катализатора е запушен и е за смяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 351 #4 Отговорено преди 5 часа (Редактирано) преди 26 минути, morfey написа: Ходих в сервиз и ми казаха че катализатора е запушен и е за смяна. Тази грешка означава катализатор, или втора ламбда сонда. Като изчистиш грешката, след ковреме се появява? Как разбраха в сервиза, че е запушен, освен, че не върви добре? Какъв пробег е, че да се запуши? Редактирано преди 5 часа от JapCar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morfey 3 #5 Отговорено преди 5 часа Колата е на 236 500 км ( по километраж, реално .... не знам ) Тази грешка си я чистя перманентно. В сервиза хората я включиха на диагностика, форсираха я душиха аспуха и казаха, че мирише на яйца и катализатора е за смяна. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
morfey 3 #6 Отговорено преди 1 час Интересно ми е дали колата като е на LPG, по-бързо се прецаква катализатора. Чувам и двете мнения:LPG по-бързо го ядеLPG го щади ( ако е добре бастроена газовата уредба )Sent from my SM-G780G using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANTRAZID 28 #7 Отговорено преди 31 минути (Редактирано) 1 Редактирано преди 23 минути от ANTRAZID Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове