Jump to content

Recommended Posts

Здравейте , след като стартирах двигателя дневните светлени не светят , когато превъртам ключа на / габарит / Auto / фарове / светят слабо , но на / off / не светят а би трябвало .  CR-V 4  2.2 AWD 2014 г. 

20260220_170925.jpg

20260220_172925.jpg

Ако оправиш заглавието на темата да е на български, някой може и да ти отговори.

• Upvote 2
  • Downvote 1

Проблем с окабеляване, загуба на маса, кофти гръмнал предпазител. Ако бушоните са наред си за сервиз, или приятел с познания по елктроника, щото може и с реле да са дневните. 

Ходих при майстор закачи диагностика и каза , че нама нищо изгоряло и , че не подържала дневни севтлени което нмого ме озадачи . 

След още две различни диагностики се оказа , че проблема е във тази кутия . Някой да я има в наличност за CR-V IV 2.2 i-DTEC (150 Hp) AWD 2014 г. ?

20260316_174743.jpg

20260307_144006.jpg

Колега как така излезе да е от кутията за релетата (би трябвало ако е проблема да стане голяма беля.Това ако решиш да го сменяш ще се сложиш таралеж в гащите според мене.

Потърси кое реле отговаря за тези светлини и го завърти с друго подобно примерно да видиш случва ли се нещо.

Не съм експерт в електрониката ама това да го сменяш може да стане беля според мене.

Направиха ( байпас ) заобиколиха кутията и вече си работят както преди .

• Thanks 1
  • Confused 1

Преправи заглавието на темата си, за да е ясно за какво иде реч при търсене и полезно.

• Like 1

Кой капак се сваля за да стигнеш до таблото с бушоните на двете снимки?

На 25.06.2026 г. at 15:32, Хайдук22 написа:

Кой капак се сваля за да стигнеш до таблото с бушоните на двете снимки?

Под волана .

Бушонното табло в купето е MICU модул и например при Акорд 7 са различни (вътрешни схеми) според: годините на производство, нивото на обурудване, вид двигател (дизел/бензин), комби/седан, ляв/десен волан и т.н. Електрониката в него управлява екстрите според вида на оборудване и се оказа, че при смяна трябва да е абсолютно същото!!!!! Предполагам, че това си е обща "политика" за всички модели на Хонда. Правилно предполага колегата, че при несъвпадане на модела може да се вкараш във филма. За ориентир слагам линк на коментара ми в аналогична тема в сектор Акорд : https://forums.hondabg.com/topic

На 7.07.2026 г. at 7:02, svemar написа:

Бушонното табло в купето е MICU модул и например при Акорд 7 са различни (вътрешни схеми) според: годините на производство, нивото на обурудване, вид двигател (дизел/бензин), комби/седан, ляв/десен волан и т.н. Електрониката в него управлява екстрите според вида на оборудване и се оказа, че при смяна трябва да е абсолютно същото!!!!! Предполагам, че това си е обща "политика" за всички модели на Хонда. Правилно предполага колегата, че при несъвпадане на модела може да се вкараш във филма. За ориентир слагам линк на коментара ми в аналогична тема в сектор Акорд : https://forums.hondabg.com/topic

Абсолютно си прав , на кутията има номер оп който ми казаха да търся втора употреба за да работи првилно . Другия варинт е нов MICU и нов софтуер и една камара пари . 

20260307_142648.jpg