Oilgerm 38 #1 Публикувано вчера в 10:15 (Редактирано) Колеги , не греят задните реотани, не е от бушона защото на огледалата греят, а са на един бушон мисля..Възможно ли е всичките да са изгорели и да трябва да се сменя цялото стъкло или някъде по веригата нещо не е наред...За комби иде реч.. Редактирано вчера в 10:16 от Oilgerm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 38 #2 Отговорено вчера в 14:30 ПП някой ако има схема за кабелите , точно за реотаните да знам кой да търся , възможно е да е прекъснат някой от снопа отзад.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 303 #3 Отговорено вчера в 14:55 (Редактирано) Проследи ли да няма прекъсване на джама някъде? Мерни идва ли ток до там! Редактирано вчера в 15:15 от s.s.d.d. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 920 #4 Отговорено преди 20 часа По всяка вероятност е прекъсната писта, огледай хубаво, ако успееш да видиш къде точно е прекъсната, има специална боя, с която можеш да я поправиш. Но все пак виж дали стига напрежение до буксата, ако нямаш мултиметър, можеш да ползваш 12в. крушка с нажежаема жичка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 196 #5 Отговорено преди 7 часа (Редактирано) И моят не работи. Все се каня да проверя какъв е проблема. Наложи ми се да сменя задната врата и от тогава е така. Те вариантите са малко. Или прекъснат кабел по веригата или прекъсване в самия реотан. По - горе са те насочили какво да провериш Сподели после какъв е бил проблема Редактирано преди 7 часа от Г.Писаров 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jimi 292 #6 Отговорено преди 5 часа Проблема е във това , че се слага/маха фолио на стъклата, скъсват се реотаните при свалянето, и моите са скъсани и нямам идея дали може да станат без смяна на стъкло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 196 #7 Отговорено преди 2 часа Писано е по - горе - има специална боя, с която може да се ремонтира прекъснатото място. Това за фолиото си е така. Аз не съм махал фолио, само съм слагал. Но не се сещам дали преди това работеше реотана Трябва да се хвана и да проверя дали стига ток до там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 38 #8 Отговорено преди 1 час Бяха накъсани доста жици,запоихме ги,но пак не идва ток до реотаните,здрави има със сигурност но тока липсва .Възможно ли е релето отпред? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 303 #9 Отговорено преди 1 час То всички трябва да са здрави. Виж идват ли 12 волта с друга маса, не на другия край на реотаните! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 38 #10 Отговорено преди 51 минути Не,не идва нищо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 322 #11 Отговорено преди 49 минути (Редактирано) На 7.11.2025 г. at 12:15, Oilgerm написа: ...За комби иде реч.. Щом като е комби, първо провери дали идва напрежение на двете букси в края, задължително на двете, и то поотделно, съответно на едната трябва да има плюс а на другата маса. Ако липсва и си сигурен че огледалата и задния отоплител са на един и същ предпазител и реле, то тогава може да се насочиш към гофрирания маншон между вратата/капака и купето, не са редки случаите с прекъсване на проводник там. ПП-докато съм писал си отговорил, плюс-а ще го измерваш спрямо общата маса на купето, а не на капака. А маса-та ще я измерваш спрямо друг източник на напрежение от купето, а не от капака. Понякога прекъсва проводника за маса, но ако ти работят коректно чистачката и светлините е малко вероятно да е от нея. Редактирано преди 40 минути от CCord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 38 #12 Отговорено преди 30 минути (Редактирано) Целия сноп проверявах, за реотаните е сив кабела, никъде не видях да е прекъснат освен,където запоявахме.Буксите няма никой и там.. ПП работят чистачки ,светлини, на огледалата реотаните.. Редактирано преди 25 минути от Oilgerm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 303 #13 Отговорено преди 9 минути (Редактирано) 9 или 10 бушон под таблото отляво виж и 41 или 42 при двигателя са за реотаните на стъклото. Редактирано преди 8 минути от s.s.d.d. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oilgerm 38 #14 Отговорено преди 3 минути (Редактирано) 30 номер знам, че е вътре за реотаните в купето, гледах го добре е ..9 -10 за какво е?Утре ще видя и другите при двигателя.. ПП 41-42 в малката кутия или голямата при мотора са? Редактирано преди 2 минути от Oilgerm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове