vladimir8507 14 #1 Публикувано вторник в 20:43 Здравейте колеги, След 11 години с RD1, мисля да премина към 4та генерация. Ясно е, че това не е автомобил за сериозен offroad, но според теста в този клип, четвъртата генерация е най-слаба от всички Cr-v и то драстично: https://youtu.be/E8Jfh_TKR_8?si=u8i9P784TafnGlTO Моля споделете впечатленията си от 4х4 възможностите на модела. Основно ме интересува как се държи на сняг и лед. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 518 #2 Отговорено вторник в 21:08 Затънах в кал аз още първата година. Никога не съм я купувал с идеята за офроуд, но един път се наложи и.... пълен срам. Тъста вика да се обаждам ли на трактора. Викам не бутай 😂 Иначе на сняг и лед няма никакви проблеми. Миналата зима имаше стабилен истински лед. Бута си и със задницата всичко е точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vladimir8507 14 #3 Отговорено преди 8 часа Оставам с впечатление, че от 100 човека, които са прегледали темата, само колегата от Варна е попадал в кал и сняг 😆 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1592 #4 Отговорено преди 7 часа В кал която и да е генерация да набуташ без специални гуми за нея всичко приключва с трактор да те дърпа. На сняг съм карал 1,2,3 супер се представят. Лошото е че от 1ва до 4та клиренса намалява ,като първа е най-висока. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 518 #5 Отговорено преди 7 часа (Редактирано) Така е. Но проблемът беше, че имаше и сериозен баир и не се засилих. Иначе като излязох по някое време на равното нямаше проблеми и в калта. Иначе да, летните гуми се замазаха и край. Веднага след това смених маслото на диференциала, защото доста си повъртя, прегряваше, изчаквах да изгасне лампичката и пак гас. Редактирано преди 7 часа от Bizzito Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове