vladimir8507 14 #1 Публикувано вторник в 20:43 Здравейте колеги, След 11 години с RD1, мисля да премина към 4та генерация. Ясно е, че това не е автомобил за сериозен offroad, но според теста в този клип, четвъртата генерация е най-слаба от всички Cr-v и то драстично: https://youtu.be/E8Jfh_TKR_8?si=u8i9P784TafnGlTO Моля споделете впечатленията си от 4х4 възможностите на модела. Основно ме интересува как се държи на сняг и лед. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 518 #2 Отговорено вторник в 21:08 Затънах в кал аз още първата година. Никога не съм я купувал с идеята за офроуд, но един път се наложи и.... пълен срам. Тъста вика да се обаждам ли на трактора. Викам не бутай 😂 Иначе на сняг и лед няма никакви проблеми. Миналата зима имаше стабилен истински лед. Бута си и със задницата всичко е точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vladimir8507 14 #3 Отговорено вчера в 18:56 Оставам с впечатление, че от 100 човека, които са прегледали темата, само колегата от Варна е попадал в кал и сняг 😆 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1592 #4 Отговорено преди 23 часа В кал която и да е генерация да набуташ без специални гуми за нея всичко приключва с трактор да те дърпа. На сняг съм карал 1,2,3 супер се представят. Лошото е че от 1ва до 4та клиренса намалява ,като първа е най-висока. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 518 #5 Отговорено преди 23 часа (Редактирано) Така е. Но проблемът беше, че имаше и сериозен баир и не се засилих. Иначе като излязох по някое време на равното нямаше проблеми и в калта. Иначе да, летните гуми се замазаха и край. Веднага след това смених маслото на диференциала, защото доста си повъртя, прегряваше, изчаквах да изгасне лампичката и пак гас. Редактирано преди 23 часа от Bizzito Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z_chakarov 41 #6 Отговорено преди 15 часа Клиренса на 3та и 4та генерация е един и същ по техническа документация.Колегата е поискал мнение от собственици на 4та генерация.Тука пак се почнаха 1ва 2ра 3та....... Важното е да пишем, пък какво - не е важно.И много важно е да е неграмотно и с правописни грешки за второкласник.Поне преди да пуска пост да си го проверя ,вече има модерни техники chatgtp и други за правописните грешки.... Приятел има 4та генерация, където съм минавал аз с 2ра генерация и Subaru-то и той си е минавал без проблем.Не говорим за тежък оффроуд. За там си има джипове, не паркетни СУВ-чета.С хубави зимни гуми няма да имаш никакъв проблем по пътищата и по черен път.Вече в кал и коловози не е колата за там.Пък колегата ,където е писал за специални гуми , сигурно визира MUD или AL/TERRAIN това не са гумите за тези коли. Като искаш кола за извън пътя, такава с бавни предавки и истински диференциали. 3 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6826 #7 Отговорено преди 12 часа Колкото по-дъбре за офроуд, толкова по-зле за асфалт. Всеки намира своят баланс между двете противоположности, като периметър и % времеползване по тях. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 716 #8 Отговорено преди 11 часа Освен, че са шумни, на паркетен СУВ седят малко като на свинче звънче. У наше село има един "наджипен" мерцедес МЛ. На мен ми изглежда смешно, но въпрос на вкус (казало кучето и ......). 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6826 #9 Отговорено преди 11 часа Тоя Жип от поста ми горе го кара 1 финна девойка. Дали е нейно решение, или са и го дале - историята мълчи, а тя ако няма опит и база за сравнение, кЪ да разбере че нещо е е баш къ требе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове