Val_002 1 #1 Публикувано 4 Юли Здравейте. Имам проблем с мойта Honda crv rd1 128hp автоматик. Когато карам с климатик и по баир колата започва да достига 100° и перките не спират да работят. След като спра колата се чува едно бълбукане в преливника. Сменил съм капачката с такава каквато препоръчват( 1.1bar). Но когато карам без климатик няма никакви проблеми. От какво може да е това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vancho 76 #2 Отговорено 6 Юли Теч на антифриз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1589 #3 Отговорено 6 Юли До горе ли е антифриза в радиатора,провери. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z_chakarov 32 #4 Отговорено 7 Юли Не , сменил е капачката и е оставил радиатора празен..... Почваш от малкото към голямото.Смени си термостата първо,водна помпа ако не си сменял, може да превърта да не прави достатъчна циркулация.Като е загряла или с дигитален термометър или с напипване , но трябва да внимаваш и желателно да си откачил акумулатора, за да не тръгне перката , може да опипаш радиатора да видиш дали е топъл навсякъде.Да видиш в какво състояние са ламелите на радиаторите, да не са запушени , да ги измиеш. И не на последно място може да направиш тест за изгорели газове в системата, дори аз ще го направя първи, не струва скъпо и поне знаеш ,че проблема не е в гарнитура на главата и почваш да търсиш тогава проблема по охладителната система. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3047 #5 Отговорено 7 Юли Някой сети ли се да попита, има ли газова уредба и проверил ли е изпарителя? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Д. 86 #6 Отговорено 7 Юли Специално за проблема със загряването на първа генерация ЦРВ има писано, писано. Само трябва да се прочете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1589 #7 Отговорено 7 Юли (Редактирано) @Val_002 Къде точно е вързан изпарителя на газовата ако има. Да колегата точно е споменал. Има доста изписано за грешното свързване на охлаждане изпарител,и системното прегряване на двигателя от това. Редактирано 7 Юли от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z_chakarov 32 #8 Отговорено 7 Юли Антифриза оригинален ли ти е по спецификация? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Д. 86 #9 Отговорено 8 Юли Първо при включен климатик перките работят постоянно. Второ може и да имаш проблем. Не пишеш повече, а колегите вече хвърлят боб да гадаят какво е. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 36 #10 Отговорено 8 Юли Защо смени капачката ? Имаше ли същия проблем преди това. Може да има разлика във капачките и да не работи както трябва. Сменявал съм два радиатора на Црв 1 и установих ,че има разлика във гърловината където влиза капачката и различна височина на клапана на самите капачки. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове