Jump to content
emonai

Ксенон крушки

Recommended Posts

Здравейте, след 5 годишна употреба ксеноновите крушки за къси започнаха да прекъсват. Да споделите от какви крушки сте доволни. Гледам някакви D2S led, те стават ли? Добре ли светят и да не стопят лупите. Старите ми бяха осрам, добре светеха, но си отиват. Бях ги плащал по 100 лв бройката тогава. Та ако имате впечатление относно марката моля споделете.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слад като взеха и моите осрам да мигат тоес си земинаваха.

От 6 месеца с това D2S

Screenshot_20250621_205136_AliExpress.thumb.jpg.375f1be56ac844bea25843ca13798482.jpg20250621_205021.thumb.jpg.1d30dff6b3d47cd8deeab7c707926c9d.jpg

Радбрах че сега вече се вижда пътя,и Led е наистина по-доброто.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

С тези 6000К на дъжд и мъгла си сляп.Не случайно фабричните са на 2700.

Надписите 100000000lm и 1000w няма да ги коментирам,но такова нещо за 37лв. на колата си не бих сложил.

Редактирано от zograffa
  • Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

40лв  е бр аз ги взех на промоция 60лв, двете ,повечето по автоаксесоари ги продават на 130лв до 170лв.

В дъжд и мъгла са пробвани всичко е ок.

Screenshot_20250621_221712_AliExpress.thumb.jpg.46a72806f77ed1fcd09307199d765297.jpg

Ето как светят.

Screenshot_20250621_222142_Gallery.thumb.jpg.bc1a5b0d94ca5e258805b2e7e8d13a71.jpg

Колегата попита какви са  предложенията на всеки,това избрах аз,моля всеки да даде неговото предложение.

Редактирано от CARPERA
  • Благодаря 1
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От завода в книжката на 6-тата ген пише да се кара в скоростите с 10/40, с такова ли да карам? Има по-добри решения за някои неща, в завода няма да ти монтират ТОП фарове с ТОП крушки. Ако си платиш допълнително, може и да може. Хубави ледове светят къде къде по-добре от заводският ксенон а да не говорим за по-старите коли на Хонда, където има 2 свещи във фаровете а не крушки. 

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
На 23.06.2025 г. at 0:30, Mkilla написа:

Хубави ледове светят къде къде по-добре от заводският ксенон а да не говорим за по-старите коли на Хонда, където има 2 свещи във фаровете а не крушки. 

Хубавите лед-ове които заменят ксенон и халоген струват бая пари, алтернативите светят за теб а другите насреща те псуват. Санкцията за подобни крушки освен глоба е и спиране от движение, за съжаление много рядко проверява за това родната полиция. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@milenjs, аз не съм казал, че са евтини. За 6-тата ген Сивик, дадох 200лв за 2 крушки. Проверка на фаровете при поставянето им и всичко е 6. Имат си 24 месеца гаранция, светят страхотно. Няма какво повече да искам. Да ти кажа само, че на заводските ксенони на 8-мата ген Сивик, 1 оригинална крушка е 250лв, там е и D2R. Да не говорим, че имаш баласт и запалка, които също имат живот. При LED-а нямаш баласти, запалки и тем подобни. Слагаш на цокъла и това е. 

• Харесвам 1
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...