emonai 49 #1 Публикувано 21 Юни Здравейте, след 5 годишна употреба ксеноновите крушки за къси започнаха да прекъсват. Да споделите от какви крушки сте доволни. Гледам някакви D2S led, те стават ли? Добре ли светят и да не стопят лупите. Старите ми бяха осрам, добре светеха, но си отиват. Бях ги плащал по 100 лв бройката тогава. Та ако имате впечатление относно марката моля споделете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1592 #2 Отговорено 21 Юни Слад като взеха и моите осрам да мигат тоес си земинаваха. От 6 месеца с това D2S Радбрах че сега вече се вижда пътя,и Led е наистина по-доброто. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 219 #3 Отговорено 21 Юни (Редактирано) С тези 6000К на дъжд и мъгла си сляп.Не случайно фабричните са на 2700. Надписите 100000000lm и 1000w няма да ги коментирам,но такова нещо за 37лв. на колата си не бих сложил. Редактирано 21 Юни от zograffa 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1592 #4 Отговорено 21 Юни (Редактирано) 40лв е бр аз ги взех на промоция 60лв, двете ,повечето по автоаксесоари ги продават на 130лв до 170лв. В дъжд и мъгла са пробвани всичко е ок. Ето как светят. Колегата попита какви са предложенията на всеки,това избрах аз,моля всеки да даде неговото предложение. Редактирано 21 Юни от CARPERA 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1078 #5 Отговорено 22 Юни От завода в книжката на 6-тата ген пише да се кара в скоростите с 10/40, с такова ли да карам? Има по-добри решения за някои неща, в завода няма да ти монтират ТОП фарове с ТОП крушки. Ако си платиш допълнително, може и да може. Хубави ледове светят къде къде по-добре от заводският ксенон а да не говорим за по-старите коли на Хонда, където има 2 свещи във фаровете а не крушки. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 176 #6 Отговорено 22 Юни https://fenix-light.bg/osram-d2s-ultra-life-10-years-ksenon-krushki-za-predni-farove-na-kola-66240ult-35w-p32d-2-fs1.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milenjs 15 #7 Отговорено 25 Юни На 23.06.2025 г. at 0:30, Mkilla написа: Хубави ледове светят къде къде по-добре от заводският ксенон а да не говорим за по-старите коли на Хонда, където има 2 свещи във фаровете а не крушки. Хубавите лед-ове които заменят ксенон и халоген струват бая пари, алтернативите светят за теб а другите насреща те псуват. Санкцията за подобни крушки освен глоба е и спиране от движение, за съжаление много рядко проверява за това родната полиция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1078 #8 Отговорено 26 Юни @milenjs, аз не съм казал, че са евтини. За 6-тата ген Сивик, дадох 200лв за 2 крушки. Проверка на фаровете при поставянето им и всичко е 6. Имат си 24 месеца гаранция, светят страхотно. Няма какво повече да искам. Да ти кажа само, че на заводските ксенони на 8-мата ген Сивик, 1 оригинална крушка е 250лв, там е и D2R. Да не говорим, че имаш баласт и запалка, които също имат живот. При LED-а нямаш баласти, запалки и тем подобни. Слагаш на цокъла и това е. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове