jeksana 2 #1 Публикувано вчера в 12:46 (Редактирано) Здравейте колеги от скоро съм собственик на црв 3 ген 2.2 дизел 140 кс.Колата е на 208 хил реални км и като цяло е доста запазене и гледана.Имам няколко питания относно маховика и веригите.Като цяло за момента няма някакви вибрации или чукания от него.Съединителят отделя около средата и педала е сравнително мек.Нямам идея дали е смянан.Вериги също не чувам да чукат като цяло работи доста тихо на място.Има някво ръмжене в движение но си го обяснявам с не добрата шумоизолация.На колко км долу горе се смянат верига и маховик и какво да очаквам като подръжка,и разход на гориво.Моля за мнение от хора които карат такива.Моля без коментари от сорта бензина е по добър защото съм го имал на акорд7 и знам какъв мъртвец е. Редактирано вчера в 12:47 от jeksana Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1582 #2 Отговорено преди 21 часа Ръководството ти за обслужване. https://omanual.ru/Honda/CR-V/3/ Нещо важно . Веригата за да се чува е крайно разтегната вече,има белези които се гледат,има ги в ръководството. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1892 #3 Отговорено преди 18 часа Трета генерация има 2 вида двигателя. Единия е 140 кс., а другия 150 кс. Твойта с кой двигател е (подпълни си профила), за да получиш правилните отговори. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jeksana 2 #4 Отговорено преди 17 часа Да пропуснал съм съжалявам.2.2 140 е мотора 2007 година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1892 #5 Отговорено преди 13 часа Уникален мотор, стига да е гледан. Ако е подържан с правилните, масла и консумативи, веригите спокойно ще изкарат 300 х.к. Съединител маховик и лагер, изкарват 200 х. к - според зависи от зад кормилото устройство. Същото се отнася и за разхода - ако караш спокойно и няма задръстване в града е между 7,5 и 8,5. Извън града от 6,0 до 7,5 до 150км.ч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове