Jump to content
jeksana

Нов собственик на црв 3 2.2 дизел

Recommended Posts

Здравейте колеги от скоро съм собственик на црв 3 ген 2.2 дизел 140 кс.Колата е на 208 хил реални км и като цяло е доста запазене и гледана.Имам няколко питания  относно маховика и веригите.Като цяло за момента няма някакви вибрации или чукания от него.Съединителят отделя около средата и педала е сравнително мек.Нямам идея дали е смянан.Вериги също не чувам да чукат като цяло работи доста тихо на място.Има някво ръмжене в движение но си го обяснявам с не добрата шумоизолация.На колко км долу горе се смянат верига и маховик и какво да очаквам като подръжка,и разход на гориво.Моля за мнение от хора които карат такива.Моля без коментари от сорта бензина е по добър защото съм го имал на акорд7 и знам какъв мъртвец е.

Редактирано от jeksana

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ръководството ти за обслужване.

https://omanual.ru/Honda/CR-V/3/

Нещо важно .

Screenshot_20250618_180501_Gallery.thumb.jpg.8c898e3d635b59437ebc4bbb69a35e32.jpg

Веригата за да се чува е крайно разтегната вече,има белези които се гледат,има ги в ръководството.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трета генерация има 2 вида двигателя. Единия е 140 кс., а другия 150 кс. Твойта с кой двигател е (подпълни си профила), за да получиш правилните отговори. 

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да пропуснал съм съжалявам.2.2 140 е мотора 2007 година

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникален мотор, стига да е гледан. 

Ако е подържан с правилните, масла и консумативи, веригите спокойно ще изкарат 300 х.к.

Съединител маховик и лагер, изкарват 200 х. к - според зависи от зад кормилото устройство. 

Същото се отнася и за разхода - ако караш спокойно и няма задръстване в града е между 7,5 и 8,5. Извън града от 6,0 до 7,5  до 150км.ч. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...