fantazor 0 #1 Публикувано 22 Май Колеги, Днес ходих на сервиз за ауспуси и ми беше съобщено, че и двете гърнета са ми за смяна. Имат и двете дупки. Някой сблъсквал ли се е с подобен процес и какви биха били препоръките ви? Да се занимавам ли или да ги зарежа? Ако ги сменям, този в сервиза ми говореше, че имало разни полски, италиански и т.н. заместители (сигурно и китайски има). Кой би бил най-надежден или само от Хонда трябва да се поръчва? На старо предполагам няма смисъл да гледам? Колата е 2.4 бензин от 2005 год. Предварително благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 332 #2 Отговорено 22 Май В Англия, като ми откраднаха/отрязаха катализатора с двете ламбда сонди, се оказа, че трябва да се смени цялата генерация, защото след катализатора, май, всичко е неразделно, няма фланци. Там със заварки по генерацията не мога да мина ГТП, трябва всичко ново и застрахователя обяви ремонта за икономически неизгоден (вероятно взимат надутите цени от Хонда) и ми платиха колата... В БГ, вероятно може да се сменят гърнетата със заварки... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashua 130 #3 Отговорено 22 Май (Редактирано) Слагаш каквото намериш по магазините ще изкара повече от колата докато е в теб. Редактирано 22 Май от sashua 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 182 #4 Отговорено събота в 04:15 Да ползвам темата на колегата за въпрос относно гърнетата. Моето едното е оригинално, предполагам, понеже на него пише Хонда. Другото е автърмаркет, което вече много взе да дрънчи и скоро ще го сменям. Като гледах вътре в гърнетата със светлина - оригиналното е с тръба вътре, предполагам от край до край, понеже има извивка и не може да се види по - навътре. Автърмаркета е празно и се вижда входа от другия край. Въпросът е, кой от двата вида гърне е за предпочитане да се сложи, кое е по - ефективното? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 167 #5 Отговорено събота в 12:44 @fantazor При мен и двете гърнета бяха с дупки в един момент. Преди да стане моя колата, някой ги изтърбушил и разместил ламелите - за "спортен" звук предполагам. Майстора не ме прати за нови, а си свърши работата - направи по-големи отвори, пренареди ламелите и завари капаци. Проблем нямам с тях. Мисълта ми е, че няма да е зле, да потърсиш и друг сервиз за мнение. Без да сме ги виждали, тук няма как да кажем, дали са за смяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 332 #6 Отговорено събота в 12:53 преди 7 минути, I_Yordanov написа: @fantazor Преди да стане моя колата, някой ги изтърбушил и разместил ламелите - за "спортен" звук предполагам. Това със звука е голяма тъпня... За някои келеши, мотористи, също... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fantazor 0 #7 Отговорено вторник в 16:15 На 24.05.2025 г. at 15:44, I_Yordanov написа: @fantazor При мен и двете гърнета бяха с дупки в един момент. Преди да стане моя колата, някой ги изтърбушил и разместил ламелите - за "спортен" звук предполагам. Майстора не ме прати за нови, а си свърши работата - направи по-големи отвори, пренареди ламелите и завари капаци. Проблем нямам с тях. Мисълта ми е, че няма да е зле, да потърсиш и друг сервиз за мнение. Без да сме ги виждали, тук няма как да кажем, дали са за смяна. Много благодаря за съвета. Така и ще направя. Наистина не ми се сменят две гърнета заради по една дупка във всяко... както и да слагам ментета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове