Legend91 165 #1 Публикувано понеделник в 12:29 (Редактирано) И друг въпрос, днес, колкото и да не обичам се качих на такси, чисто нова Киа някаква, еми някак по-безшумно преминава през неравностите и кърпежите Това въпрос на тампони ли е? Редактирано понеделник в 12:32 от Legend91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6595 #2 Отговорено вторник в 17:16 Жив е ам-ът - Ни гу барай! И в нови коли не се вози, че ш си намразиш своята. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 165 #3 Отговорено вторник в 20:05 Съвсем малко по-безшумно возеше. Но в "Европейската" Столица е доста приятно да не усещаш "европейската" настилка Добре де, това ако е масло от амортисьора, не е ли сериозен проблем??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1057 #4 Отговорено вторник в 20:17 @Legend91 , този амортисьор е на 25 години. Вярвам, че сам знаеш, че е далеч от заводските данни на нов такъв. Омаслено е леко, не е драма. Със сигурност обаче не е така, както трябва да бъде един нов такъв. Ако искаш да не се притесняваш си взимаш нови оригинални или рискуваш с афтърмаркет премиуми и там каквото сабя покаже. Има и едни спортни, TEIN и тем подобни марки. Мерак с пари се гаси. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 165 #5 Отговорено сряда в 09:17 (Редактирано) И двата ли трябва да се сменят сега, за да са еднакви, или само протеклия? Редактирано сряда в 09:17 от Legend91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6595 #6 Отговорено сряда в 09:34 Принципно се сменят 2-та. Клати ли ти се колата? Изпуснал се усеща и в движение, и на място. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 165 #7 Отговорено сряда в 10:22 Нищо не се усеща. И оригинални амортисьори вече няма. Гледам койловърите от САЩ, доставка 400$ и потребителите са недоволни, за 10к мили заминават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6595 #8 Отговорено сряда в 10:42 Пост №2 - първият ред. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 165 #9 Отговорено сряда в 10:45 Еми хубаво. А като спечеля от тотото: койловъри Tanabe от САЩ 😆 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 165 #10 Отговорено сряда в 10:53 Бтв, предлагат ми Kayaba за 185 лв. Да ги взема да си имам ако нещо се наложи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 165 #11 Отговорено сряда в 11:25 Хмм, "misting" shock ... 😯 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 165 #12 Отговорено вчера в 10:57 (Редактирано) Прахоуловителя е спукан. Сега погледнах, долу в основата, където контактува с пружината Хммм, е при моята изглежда така сякаш номер 12 и 11 (или 15, не мога да преценя, и двете са с дупки) са едно цяло. И пукнатината е между тях Ето тук, така аз го видях: като пукнатина И въобще, какво правят тези песъчинки там? Толкова ли е лепкаво маслото на амортисьора? Само на този е така и дори не успя да се измие както трябва, като катран е станала гъста мръсотията. Редактирано вчера в 11:26 от Legend91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 165 #13 Отговорено вчера в 11:34 Аа, всъщност номер 15 е на това място, 11 трябва да се пада отгоре. И може би двете с 12 да са подпъхнати едно в друго и затова да изглежда като пукнатина .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1580 #14 Отговорено вчера в 12:28 On 5/21/2025 at 1:53 PM, Legend91 said: Бтв, предлагат ми Kayaba за 185 лв. Да ги взема да си имам ако нещо се наложи? Преди месеци сложих два от тази марка след 5 мес се разхлопаха,после такива филми с рекламацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 165 #15 Отговорено вчера в 12:34 Ехее... И? Върна ли ги? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1580 #16 Отговорено вчера в 12:48 Да с едни тестове ходене по сервизи и накрая 150лв назад. От два сервиза казаха че изобщо не монтират такива,имало много голяма дефектна пратка и ги продавата търговците. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 165 #17 Отговорено вчера в 12:50 От коя фирма ги купи? На мен ми отказаха гаранция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1580 #18 Отговорено вчера в 13:10 Е това е лошо значи знаят че продават боклуци,майстора ми ги купи и дори доплатих за 1 год отгоре,тоест бяха с две год гаранция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 165 #19 Отговорено вчера в 13:25 Хммм. Бе мани, то в таа държава всичко е на майната си. Пътищата развалят колите, после ние се разваляме да се ядосваме... Поне е евтино при тия. На мен и спирачните дискове ми казаха че са без гаранция. Друг път може да премина изцяло на поръчки от САЩ с посредник. Някой да каже сервиз, където обичат "ретро самолети" като моя и няма да ме напъват да го продавам че да взема друг кошник, и наново същите ремонти???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 165 #20 Отговорено вчера в 14:48 https://www.tunersports.com/tein-gsh94-9uss2-coilover-street-advance-z-p265595.html Като има пари, ще намеря фирма да ми ги внесе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 165 #21 Отговорено преди 12 часа (Редактирано) Лелеее, сега погледнах как се сменя това чудо, то се разглабя половината купе! Трябва да се влезе вътре и да се свали rear bulkhead cover Ааа докато мога ще карам с тоя амортисьор! И после трябва да се смени една self locking гайка, трябва и нея да поръчвам щот иначе ще сложат старата? Редактирано преди 12 часа от Legend91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1057 #22 Отговорено преди 11 часа @Legend91, тая гайка си върви в комплект с тампоните, които и те са на 200 години и трябва да смениш. И да гледаш какво се разглобява, ако няма да го правиш сам, няма никакво значение и да му мисли майстора. Дори и старата да си остане, хич не е драма. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 165 #23 Отговорено преди 10 часа (Редактирано) Аз ще разглобя откъм купето, той тежи 4 пъти колкото мен, няма да го мъча да се завира там в теснотията. Но засега ще карам с протеклия и ще проклинам Столична Община. Бтв, ориентировъчно, колко тежат 4 койловъра? Редактирано преди 10 часа от Legend91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове