richy74 3 #1 Публикувано преди 18 часа Здравейте колеги ! Хондата ми е Акорд 2000 бензин 2003 г. На последък като се движа имам странен шум отзад . Първо си мислех че е от гумите но вече запчвам да се съмнявам за лагер . Нещо вие монотонно и имам чувствота че над 90 изчезва но не съм сигурен . Задна лява главина с лагера ми е сменяна октомври защота се прецака лагера и не даваше сигнал на ABS-a . Като карам известно време съм бутал галавините и са студени , не се нагряват . Някой зблъсквал ли се е с такъв проблем и знаете ли как мога да разбера дали е лагер или нещо друго . Според мен не може да е друго освен лагер . звука е монотонен все едно съм с джип с гуми с големи граифери и карам по асфалт. Поне такъв звук съм запомнил от джиповете като ходим на лов. Гумите са ми всесезонни но са що годе нови. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandalorian 47 #2 Отговорено преди 14 часа Здравей! Добра проверка за задните лагери е: намираш безопасно място с наклон без трафик и се спускаш, може по инерция/на свободна за да не се чува двигателя, при лек завой би трябвало да има разлика и да бучи осезаемо колелото с повече натоварване. Ето пример: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 3 #3 Отговорено преди 10 часа Благодаря за видеото , доста е полезно а и аз точно това мислех да правя . Да я вдигна на крик и да видя за луфтове и шум от дясно защото левия лагер е сменян в началото на декември и по пътя на логиката трябва да е от дясно . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове