Jump to content

Recommended Posts

Здравейте колеги ! 

Хондата ми е Акорд 2000 бензин 2003 г.

На последък като се движа имам странен шум отзад . Първо си мислех че е от гумите но вече запчвам да се съмнявам за лагер .

Нещо вие монотонно и имам чувствота че над 90 изчезва но не съм сигурен . Задна лява главина с лагера ми е сменяна октомври защота се прецака  лагера и не даваше сигнал на ABS-a .

Като карам известно време съм бутал галавините и са студени , не се нагряват .

Някой зблъсквал ли се е с такъв проблем  и знаете ли как мога да разбера дали е лагер или нещо друго .

Според мен не може да е друго освен лагер . звука е монотонен все едно съм с джип с гуми с големи граифери и карам по асфалт.

Поне такъв звук съм запомнил от джиповете като ходим на лов. Гумите са ми всесезонни но са що годе нови.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей! Добра проверка за задните лагери е: намираш безопасно място с наклон без трафик и се спускаш, може по инерция/на свободна за да не се чува двигателя, при лек завой би трябвало да има разлика и да бучи осезаемо колелото с повече натоварване. Ето пример:

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за видеото ,  доста е полезно а и аз точно това мислех да правя . Да я вдигна на крик и да видя за луфтове и шум  от дясно защото левия лагер е сменян в началото на декември и по пътя на логиката трябва да е от дясно .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...