milbor2 33 #1 Публикувано четвъртък в 16:48 Колеги , моля за мнения дали имам катализатор или е подменен преди година.колата не показва грешки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 312 #2 Отговорено четвъртък в 17:09 Като гледам на снимките тези болтове на катализатора не са развивани никога. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2872 #3 Отговорено четвъртък в 17:47 Tова ограденото е слагано допълнително. Към него е завита ламбда сондата. Тоест лъже сондата. Отиваш на сервиз за ауспуси, сваляте катализатора и гледате има ли нещо вътре и какво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1016 #4 Отговорено четвъртък в 19:09 Ако няма драма, според мен, не пипай нищо. Работи, не дава грешка, карай и не го мисли толкова. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 169 #5 Отговорено събота в 05:11 @Mkilla то работи, но драма може да има, като иде на ГТП и не покрие нормите, ако няма катализатор разбира се или има някакъв калпав 😁 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1016 #6 Отговорено събота в 08:35 Преди 3 часа, Г.Писаров написа: @Mkilla то работи, но драма може да има, като иде на ГТП и не покрие нормите, ако няма катализатор разбира се или има някакъв калпав 😁 Той проблема да не мине колата не е в катализатора. Ако не е наред мотора и с катализатор няма да мине. Ако е в добро състояние и без няма да има проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 59 #7 Отговорено събота в 10:31 Преди 1 час, Mkilla написа: Той проблема да не мине колата не е в катализатора. Ако не е наред мотора и с катализатор няма да мине. Ако е в добро състояние и без няма да има проблем Според теб, катализатора е напразно там сложен!? Можеш ли да потвърдиш с пример, че с изправен мотор и без катализатор се покриват нормите за коли след 2001-ва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1016 #8 Отговорено събота в 10:34 @ruil4o, а аз не мога да разбера, защо не се чете внимателно. Къде точно съм написал, че е напразно сложен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 169 #9 Отговорено събота в 15:01 (Редактирано) Преди 6 часа, Mkilla написа: Той проблема да не мине колата не е в катализатора. Ако не е наред мотора и с катализатор няма да мине. Ако е в добро състояние и без няма да има проблем Абе малко бягаме от темата Но ако може, дефинирай "добро състояние" на мотора Аз си мисля, че моя е в добро състояние. С автърмаркет катализатор съм и не покривам нормите на ГТП. А други с мотори в не до там добро състояние но с оригинален катализатор ги покриват. Така, че според мен си е от значение работещия оригинален катализатор Редактирано събота в 15:01 от Г.Писаров 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 312 #10 Отговорено събота в 17:06 От значение са и двете, двигател и катализатор. Аз лично не виждам смисъл от подмяна на оригиналният с автърмаркет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове