Jump to content

Recommended Posts

Колеги , моля за мнения дали имам катализатор или е подменен преди година.колата не показва грешки.

Messenger_creation_CE69AD8F-6698-46D5-8010-79CD25606854.jpeg

Messenger_creation_48DC3CC9-ECAE-449E-B7A5-3400688CC4E5.jpeg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам на снимките тези болтове на катализатора не са развивани никога.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Messenger_creation_CE69AD8F-6698-46D5-8010-79CD25606854.jpeg.thumb.jpg.5ca6eb854f7d11e0fd0c8de6525a1a43.jpg

Tова ограденото е слагано допълнително. Към него е завита ламбда сондата. Тоест лъже сондата.

Отиваш на сервиз за ауспуси, сваляте катализатора и гледате има ли нещо вътре и какво.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако няма драма, според мен, не пипай нищо. Работи, не дава грешка, карай и не го мисли толкова. 

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Mkilla то работи, но драма може да има, като иде на ГТП и не покрие нормите, ако няма катализатор разбира се или има някакъв калпав 😁

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 3 часа, Г.Писаров написа:

@Mkilla то работи, но драма може да има, като иде на ГТП и не покрие нормите, ако няма катализатор разбира се или има някакъв калпав 😁

Той проблема да не мине колата не е в катализатора. Ако не е наред мотора и с катализатор няма да мине. Ако е в добро състояние и без няма да има проблем :) 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 1 час, Mkilla написа:

Той проблема да не мине колата не е в катализатора. Ако не е наред мотора и с катализатор няма да мине. Ако е в добро състояние и без няма да има проблем :) 

Според теб, катализатора е напразно там сложен!? Можеш ли да потвърдиш с пример, че с изправен мотор и без катализатор се покриват нормите за коли след 2001-ва?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ruil4o, а аз не мога да разбера, защо не се чете внимателно. Къде точно съм написал, че е напразно сложен? 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 6 часа, Mkilla написа:

Абе малко бягаме от темата :) Но ако може, дефинирай "добро състояние" на мотора :) Аз си мисля, че моя е в добро състояние. С автърмаркет катализатор съм и не покривам нормите на ГТП. А други с мотори в не до там добро състояние но с оригинален катализатор ги покриват. Така, че според мен си е от значение работещия оригинален катализатор :)

Редактирано от Г.Писаров
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От значение са и двете, двигател и катализатор. Аз лично не виждам смисъл от подмяна на оригиналният с автърмаркет.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...