JoMar 12 #41 Отговорено 14 Май Да аз имах РДХ 21 този е фейса 23 уникален автомобил 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dng 19 #42 Отговорено 14 Май Ах този фейс A-Spec. Много ги гледах, но ми бяха над бюджета. Как вози с 20-ките по софийските улици? Увеличаваме се, може да си организираме Акура среща 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Божков 61 #43 Отговорено 15 Май Среща трябва да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 693 #44 Отговорено 15 Май Преди 14 часа, dng написа: Ах този фейс A-Spec. Много ги гледах И аз ги заглеждам и май следващата ще е такава. Ако имам късмет бих искал да е синя с черния салон. Червено/черния нещо ми е прекалено натрапчив с SUV. Въпрос на вкус 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Божков 61 #45 Отговорено 15 Май Знаеш какво да гледаш Тази не ниво Platinum Elite A-spec ... най високото ниво. Наистина с черните седалки ще е много по-добре. Странно само защо са махнали пръскалките за фаровете. Друга промяна освен разликата в предната броня няма спрямо модела 2019г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 693 #46 Отговорено 15 Май Преди 1 час, Божков написа: пръскалките за фаровете Не искам да чуя за пръскалки на фаровете. Имам лоши спомени от ЦРВ-то. Виждал съм и светъл салон - червеното е заменено от мръсно бяло. Също седи много добре. Обаче масово са с червена кожа. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 693 #47 Отговорено 15 Май Ето за този салон писах в горния пост. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 183 #48 Отговорено 15 Май Червен РДХ е също топ цвят според мен, изпъква агресивната визия и кюнците отзад. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Божков 61 #49 Отговорено 15 Май За светъл салон - Акура от САЩ! В Канада са супер редки салон с цвят различен от черно и червеното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове