Bobo81 0 #1 Публикувано 12 Ноември Здраве колеги някой имал ли е този проблем колата загрява добре на място и движение но духа много леко топло от какво може да е това мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #2 Отговорено 12 Ноември Запушен радиатор парно,въздух в системат. Виж дали е на мах в радиатора,и над минимума в разширителния съд антифриза. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 13 Ноември Кранче, клапи, запушен радиатор, термостат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д.Методиев 8 #4 Отговорено 14 Ноември Аз имам подобен проблем 1.6 бензин колата загрява бързо но не духа топло докато не я форсирам или карам в обороти, тогава започва да духа топло но ако спра за 10 мин. На място спира са духа топло.Антифриз има. Насочил съм се към термостат ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #5 Отговорено 14 Ноември Когато е добре загряла и духа топло (в хладно, или студено време) - пусни я по надолнище в режим моторна спирачка, или просто по инерция, и ако температурата от духалките спадне - термостат. Не притваря големия кръг с падането на градусите. Но обикновено той блокира в отворено, а не в затворено положение, именно за да не прегрее мотора, което значи че и с първото палене загрява по-бавно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #6 Отговорено 14 Ноември Преди 8 часа, Д.Методиев написа: Аз имам подобен проблем 1.6 бензин колата загрява бързо но не духа топло докато не я форсирам или карам в обороти, тогава започва да духа топло но ако спра за 10 мин. На място спира са духа топло.Антифриз има. Насочил съм се към термостат ? Щом загрява бързо и държи оптимална температура, не пипаш термостата. Според мен имаш задръстен радиатор на парното! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове