milbor2 23 #1 Публикувано 14 Септември Колеги решил съм да сменям свещите на колата. Откъде мога да купя оригинални за модела CL9- K24A3. Колата е газ-бензин , 2400 см3 , 190 кс, 2005 год. По това което знам - иридиеви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 19 #2 Отговорено 14 Септември Оригинални от Бултрако. Но няма да ти хареса цената. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #3 Отговорено 14 Септември Защо не си купиш NGK или Denso иридиеви за модела а търсиш оригинални 🤔 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
psp 276 27 #4 Отговорено 17 Септември До момента, на различни коли, не съм виждал да пише в някоя книжка да се сменят свещи с оригинални. Винаги пише модел и производител на подходящите свещи. Най - често NGK. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svemar 58 #5 Отговорено 18 Септември Аз си взех иридиеви доставени от него и съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 766 #6 Отговорено 18 Септември (Редактирано) Denso Ik20tt, това са твойте свещи. Моите ги взех от Аутохелп на доста дoбра цена, японско производство. Ако искаш нещо още по-добрo VK20. Редактирано 18 Септември от Rakeem Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 19 #7 Отговорено 18 Септември В сайта на Денсо дават друг номер: https://www.denso-am.eu/catalog/pv/17127/ignition/spark-plug Сменихме на същия двигател преди два месеца.. Старите бяха Ngk иридиеви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 766 #8 Отговорено 18 Септември Еднакви са, тоест взаимозаменяеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 19 #9 Отговорено 18 Септември В повечето сайтове дават тях. Сигурно са по нов модел.🙂 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 766 #10 Отговорено 18 Септември Не! Това са оригиналните свещи. IK20TT са нов модел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 19 #11 Отговорено 18 Септември Ясно. Благодаря за информацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsonev.autofix 107 #12 Отговорено 6 Октомври Ако искате оригинални свещи поддържам в наличност ZFR6K-11 са по 15 лв. IZFR6K-11 са по 48 лв. (иридиевите) BKR6E-11 са по 15 лв. Всички са NGK Made in Japan! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milbor2 23 #13 Отговорено 6 Октомври За да приключи темата, взех свещи от Markony, за което благодаря. Колата работи като часовник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 19 #14 Отговорено 6 Октомври Сподели марка и модел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milbor2 23 #15 Отговорено 7 Октомври (Редактирано) Редактирано 7 Октомври от milbor2 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове