mravi_76 0 #1 Публикувано 8 Август (Редактирано) Здравейте, знае ли някой от къде да закупя четки за стартер на акорд 2.4 бензин.Това е стартера.Благодаря Редактирано 8 Август от mravi_76 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 236 #2 Отговорено 9 Август (Редактирано) Гледам че си от Бургас, зад 2-ро районно МВР в Славейков в една от кооперациите има много готина работилница за ремонт на стартери и алтернатори, ако не ти се дават пари за цялостен преглед от тях трябва да носиш стара четка и да ти изберат според размера. Моя съвет е да им го оставиш да ти го прегледат, но ако ти са здрави втулки, редуктор, четко-държател, колектор и другите карантии, може да поискаш само четки. Аз съм взимал от тях преди години, дори и четко-държател ми намериха тогава ( не за Хонда). Редактирано 9 Август от CCord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mravi_76 0 #3 Отговорено 9 Август Благодаря. Намерих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 236 #4 Отговорено 10 Август И явно е тайна от къде си намерил, сподели ако ти е на сърце за да може и други да се възползват! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marto_bo 50 #5 Отговорено 10 Август (Редактирано) Във всеки магазин за авточасти могат да ти намерят заместител(цял четкодържач/плочка с четки ...), мисля че беше около 40лв. Е разбиран се не съвсем като оригиналния, но става ... Редактирано 10 Август от marto_bo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
orlovec69 2 #6 Отговорено 16 Август Преди дни моя стартер нацяло умря.Занесох го в Сливен на майстор рециклира го за 130лв и работи перфектно.Колата е 2009г. Сега има още толкова живот да не и повече.Та да кажа за стартера,че бил почти вечен само с почистване те такова животно нема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #7 Отговорено 16 Август За моята 3 генCRV аз взех оригинален цял модул с четките от амаяма с мито ми излезе 50лв 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #8 Отговорено 17 Август @CARPERA, а за колко време дойдоха? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #9 Отговорено 17 Август @Ceco85 Spoiler 20тина дни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
orlovec69 2 #10 Отговорено 17 Август На 16.08.2024 г. at 19:40, orlovec69 написа: Преди дни моя стартер нацяло умря.Занесох го в Сливен на майстор рециклира го за 130лв и работи перфектно.Колата е 2009г. Сега има още толкова живот да не и повече.Та да кажа за стартера,че бил почти вечен само с почистване те такова животно нема. А и забравих да допълня коментара,че като я закупих преди 2години старера си въртеше мудно и си мислех до последно,че явно си е така запалването.А сега ще скъса мотора! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mravi_76 0 #11 Отговорено 29 Август На 10.08.2024 г. at 14:12, CCord написа: И явно е тайна от къде си намерил, сподели ако ти е на сърце за да може и други да се възползват! На бул. "Княгиня Мария Луиза" 33 .Комплект 55 лв. После на гробищата ги смениха.Върти като луд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове