Jump to content
LedovskyT

Тунинг стопове

Recommended Posts

Здравейте колеги, какво ще кажете за тези стопове? Ще направят ли проблем заради червения мигач?

s-l500.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колите от Америка идват с червени мигачи и за да се регистрират тук, минават през техно тест...

За да мине, мигачите трябва да са жълти. 

Приятел с Чероки игра тая процедура... Правиха някакво пресвързване, сложи жълти крушки за мигачи на две от светлините за заден ход, но май имаше 4, две на калниците и две на капака на задната врата, та не ги изгуби...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, но като ги сложа тези стопове няма нужда да минавам техно тест, а във ЗДВП нищо не пише за цвета на мигачите. Не мога да разбера дали в България това се регулира или не, на пътя постоянно виждам регистрирани у нас коли със червени мигачи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слагат жълти силни лед крушки и свети между оранжево и жълто, дори и през червено стъкло. За преправянето обаче взимат поне 150-200лв (с крушките, които са си доста скъпички, ако са маркови).

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Но на този стоп мигача и стопа са на една крушка и незнам дали може да се преправи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 4 часа, LedovskyT написа:

Ще направят ли проблем

Кои те? Ами ние, останалите на пътя? Ами, ако някой не разбере, че даваш ляв мигач и тръгне да те изпреварва?

Иначе, че това, че има такива с червени мигачи на пътя, не го прави легално. За технотест се изискват оранжеви мигачи и дори правят видео с аварийните светлини, където това се удостоверява. Т.е. такива коли не са минали теста по правомерен начин.

И по темата - на ГТП може да стане проблем, но от полицаи на пътя - трудно, освен ако не го видят покрай друга проверка.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти си прав, много са гадни червените мигачи, за тази цел мисля да сложа лед светлоотразители дето са долу на бронята, със жълт мигач. Незнам обаче дали това ще го признаят полицаите, КАТ или ГТП

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То и келешлъка/тунинга с черни плафони изцяло отзад не е ОК, ама нейсе...

При случайна проверка, забелязване от органите с червен мигач, ще е проблем и нищо не може да кажеш... Да и за останалите участници, не е ОК, не се вижда ясно червеното...

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми харесва как изглежда този стоп, но според мен няма да може да се преправи в жълто или поне никой няма да иска да се занимава, затова идеята ми е червения мигач да се повтаря от жълтия на отразителите на бронята. Според мен на всеки ще му е ясна маневрата. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рисковано ми изглежда, при потенциална ситуация, може да го отнесеш заради такива преправяния. Заслужава ли си?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Светлоотразителите долу в бронята са твърде ниско! И да ги "светнеш", няма как да минат за мигачи и аварийки. Има изисквания за позиция на тези светлини от земята и странично.

Добър жичкаджия може да ти раздели сигналите. Горе до задните светлини- външно от тях - оранжеви ледове, или жълто фолио, а долната ивица си остава червена - на калтиците двусигнална (габарит и стоп), а на багажника - както си е - само габарит.

Колко ще струва - кефа да си уникален цена няма. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Може и да стане, трябва да се намери добър майстор само, иначе тия жичкаджии да не оклепат нещо постоянно да ми окъсява. То това е, че много малко хора ще се навият

Редактирано от LedovskyT

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...