Slavei 0 #1 Публикувано 27 Юли Здравейте, колеги! От скоро съм собственик на Acura MDX 2014, като за начало направих обслужване на мотора. Но има с някои неща срещам проблем. Амортисьорите са смяна, а ги няма никъде. Освен в Бултрако разбира се, но както се досещате освен срока от един месец и цената е перфектна. Ще съм много благодарен ако някой сподели от къде бих могъл да намеря части за тази кола? Навигацията подлежи ли на "Ъпдейт"? И къде бих могъл да сложа газ, че където и да ида нещо не са сигурни? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 601 #2 Отговорено 28 Юли Здравей, @Slavei! Добре дошъл в клуба и честито. За амортисьорите и всякакви оригинални части може да се обръщаш към @tsonev.autofix. Тук в темата има варианти за връзка Относно газифицирането ще е малко сложно защото двигателя е с директно впръскване. Във форума има добри доказани специалисти например @Markony, телефона му го има в профила и няма да сгрешиш ако му звъннеш най-малкото за съвет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1512 #3 Отговорено 28 Юли В никакъв случай не слагай амортисьори Каяба сложих 2 бр задни уж японски и 7 мес тракат хлопат като каруца сега са в рекламация. Има някаква дефектна пратка която някой търгаш я купил и сега се върти в Бг. Оригинални са цифра, но пък държат държат доста. За газта само тук ,ще получиш и цялостно обсужване и преглед с ориг ,диагностика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavei 0 #4 Отговорено 28 Юли Преди 1 час, Plamen-CRV написа: Здравей, @Slavei! Добре дошъл в клуба и честито. За амортисьорите и всякакви оригинални части може да се обръщаш към @tsonev.autofix. Тук в темата има варианти за връзка Относно газифицирането ще е малко сложно защото двигателя е с директно впръскване. Във форума има добри доказани специалисти например @Markony, телефона му го има в профила и няма да сгрешиш ако му звъннеш най-малкото за съвет. Благодаря много! Ще се свържа идната седмица с тези хора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavei 0 #5 Отговорено 28 Юли преди 37 минути, CARPERA написа: В никакъв случай не слагай амортисьори Каяба сложих 2 бр задни уж японски и 7 мес тракат хлопат като каруца сега са в рекламация. Има някаква дефектна пратка която някой търгаш я купил и сега се върти в Бг. Оригинални са цифра, но пък държат държат доста. За газта само тук ,ще получиш и цялостно обсужване и преглед с ориг ,диагностика. От Бултрако предлагат най-вероятно оригинални, но са по 900лв. бройката. Малко ми идва to mach 😄 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 170 #6 Отговорено 28 Юли @Slavei Ако прочетеш във форума темите за MDX, Pilot, ще видиш, че хората поръчват много от rockauto в щатите. С DHL поръчките идват за няколко дена, а цените са доста добри, плащаш повече за куриер. Ако им направиш нотариално пълномощно ще освобождават директно от митница. Съветвам да се прочете инфото във форума и тогава да се пита допълнително. Успех 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavei 0 #7 Отговорено 28 Юли Здравей! Аз гледах там, обаче ме притеснява това, че може и да не са същите. Иначе цената беше много приемлива. А пък връщането ще бъде "тегаво". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 170 #8 Отговорено 28 Юли Ако се поразровиш да сравниш Парт номерата, няма как да не пастнат, сайтът обслужва главно техният пазар, колата е правена за там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavei 0 #9 Отговорено 28 Юли (Редактирано) Преди 5 часа, Plamen-CRV написа: Здравей, @Slavei! Добре дошъл в клуба и честито. За амортисьорите и всякакви оригинални части може да се обръщаш към @tsonev.autofix. Тук в темата има варианти за връзка Относно газифицирането ще е малко сложно защото двигателя е с директно впръскване. Във форума има добри доказани специалисти например @Markony, телефона му го има в профила и няма да сгрешиш ако му звъннеш най-малкото за съвет. Колега, @Plamen-CRV относно навигацията, има ли вариант да подържа карта на България? Че в момента стои един надпис, че търси "джи пи ес". Редактирано 28 Юли от Slavei Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavei 0 #10 Отговорено 28 Юли преди 7 минути, galin_k написа: Ако се поразровиш да сравниш Парт номерата, няма как да не пастнат, сайтът обслужва главно техният пазар, колата е правена за там. Когато задам марка, модел, година излиза само един модел в два варианта "Със и Без" пружина. Може и да го изрисувам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 601 #11 Отговорено 28 Юли @Slavei, карти за европа не са предвидени. Има едни китайски модули, които се вклучват към мултимедията на колата. Те активират андроид ауто и кар плей. Аз слагах такъв, но не останах доволен и го върнах. Колегите с RDX с двата дисплея сложиха. Твоята с два дисплея ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 601 #12 Отговорено 28 Юли преди 4 минути, Slavei написа: Когато задам марка, модел, година излиза само един модел в два варианта "Със и Без" пружина. Може и да го изрисувам. Ако поръчваш от Rockauto ще ти е необходим EORI за по-скъпите части. Към цената трябва да добавиш мито и ДДС защото май напоследък не го калкулира автоматично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavei 0 #13 Отговорено 28 Юли преди 10 минути, Plamen-CRV написа: @Slavei, карти за европа не са предвидени. Има едни китайски модули, които се вклучват към мултимедията на колата. Те активират андроид ауто и кар плей. Аз слагах такъв, но не останах доволен и го върнах. Колегите с RDX с двата дисплея сложиха. Твоята с два дисплея ли е? Да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 601 #14 Отговорено 28 Юли Това е модула https://gromaudio.com/store/all-hon3.html Има и китайски аналози Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 430 #15 Отговорено 28 Юли (Редактирано) Няма смисъл да търсиш някой да ти слага газ на тая кола. Силно се съмнявам точно италианци дето си ъпдейтват дата базите един път на 2 години да имат нещо разработено. Поляците, ако имат някакви разработки, но за 400-те коли дето има в Европа се съмнявам някой да прави софт. Ако 2 амортисьори те бутнат, тая кола не е за тебе. За навигацията само китайци със съмнително качество. ПП. Оригиналните части са си скъпи, независимо от марката. На Шкода октавия примерно, предна лагер главина е 400 лева. Редактирано 28 Юли от jijane 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
megamind 36 #16 Отговорено 2 Август За Андроид ауто можеш да провериш и дали може да се ретрофитне мултимедия от 2017+ MDX. Те имат фабричен Андроид, а мултимедиите са евтини из ибей. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #17 Отговорено 6 Август На 28.07.2024 г. at 13:17, Plamen-CRV написа: Това е модула https://gromaudio.com/store/all-hon3.html Има и китайски аналози За мен това за безумни пари само за един модул. В алито ги има подобни за по 200 евро. Тръсих за рдх ама като гледам стават и за мдх. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 601 #18 Отговорено 7 Август Преди 9 часа, Drone написа: В алито ги има подобни за по 200 евро. Тръсих за рдх ама като гледам стават и за мдх. Аз купих от алиекспрес за моя РДХ. Понеже съм с един дисплей, търговеца ми предложи за МДХ. Кабелите паснаха, но не работеше както очаквах и го върнах. Описал съм подробно тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове