mytanta 44 #1 Публикувано 21 Април Колата е црв 2010 година 2.4АТ 4х4. Докато карам установих появата на странна вибрация в движение на ниски обороти със малко газ ,със скорост около 40-50 км/ч.Колата започва да вибрира все едно преминава през множество малки бабуни на пътя,цялата вибрация трае около 3-4 секунди и спира.Днес съм изминал около 60 км градско и съм я усетил 2,3 пъти.Когато се кара извънградско я няма.Не се усеща във волана,а по купето.Автомата е обслужен и превключва перфектно.Някаква насока къде да търся проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1506 #2 Отговорено 21 Април Нещо правено ли е по двигателя скоро,трябва да се прегледат тампоните двигател. Тези 4 те- Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 44 #3 Отговорено 22 Април Всички тампони са здрави,няма хлоп няма троп.Днес я изкарах от сервиз и нищо не можаха да открият.Ще я покарам няколко дена за да видя точно кога и как го прави и я вкарвам в друг сервиз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
st34 96 #4 Отговорено 22 Април (Редактирано) Аз, на първо място бих проверил гумите и тогава тампони, карета и т.н. Редактирано 22 Април от st34 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 44 #5 Отговорено 23 Април Днес ще я обувам с нови гуми,после ще я видим как е с вибрациите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 44 #6 Отговорено 26 Април Вибрациите ги има и с новите гуми. Тампоните са здрави,каретата също . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavko 36 #7 Отговорено 26 Април Прочети тази тема..писах я преди 4-5 години...прочети я цялата..малко е дълга..но с това се сблъсках преди време има написано и решението на проблема..успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 44 #8 Отговорено 27 Април Прочетох я,все си мисля че при мен е друго.Прави го рядко,когато си кротнал газта на ниски обороти,при изкачване или натоварване няма проблем.На Извънградско каране не съм усетил да се появява.Колата е на 70000 км/реални,аз съм я вкарал/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavko 36 #9 Отговорено 27 Април Да прав си на 70000 км. би трябвало да не е това причината , виж висящия лагер на кардана ,тампона на диференциала....някое каре ,въпреки че симптомите на каретата не са такива.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vhgerror 1 #10 Отговорено 4 Май Здравей, Колега оправи ли тази вибрация която имаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1833 #11 Отговорено 5 Май (Редактирано) На 27.04.2024 г. at 13:23, Slavko написа: Да прав си на 70000 км. би трябвало да не е това причината ,.... На тези километри, не би трябвало да е, каквото и да е..... Редактирано 5 Май от Emicha 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Д. 77 #12 Отговорено 5 Май Здравей колега, Наскоро четох във форума за странна вибрация от гърнетата, някакъв тампон се беше износил и опираше генерацията в купето. Съжалявам, но не намерих темата. Успех с намирането на проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
baci85 0 #13 Отговорено 18 Септември Здравейте колеги,от скоро съм собственик на ЦРВ 3 (автомат, бензин) искам да попитам някой знае ли каталожните номера на двата тампона на двигателя, благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 44 #14 Отговорено 19 Септември След 3 смени на масло и филтри през 5000 км,+ добавка за автомата,засега всичко е наред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1506 #15 Отговорено 19 Септември 20 hours ago, baci85 said: Здравейте колеги,от скоро съм собственик на ЦРВ 3 (автомат, бензин) искам да попитам някой знае ли каталожните номера на двата тампона на двигателя, благодаря. Вкарай тук VIN номера си колега и ще намериш номерата им. https://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda това е на големия и срещуположния на R20A2 двигател автомат. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове