danfata 0 #1 Публикувано 20 Януари Здравейте имам следния проблем. Сутринта като тръгнах да запаля превъртя и не запали след това пак пробвах въртя ключа и нищо а лампите светят. На бутане запали раздвижих я 20 км после я загасих и пак същото въртя клуба и нищо а лампите светят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #2 Отговорено 20 Януари Колега, върти ли стартера, или не? Ако не върти си за стартер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #3 Отговорено 20 Януари Четки за смяна, вероятно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #4 Отговорено 20 Януари Да не си задействал имобилайзера,пробвай с резервния ключ.Свети ли зеленото ключе на таблото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #5 Отговорено 21 Януари (Редактирано) Ако има проблем с имобилайзера няма да пали на бутане. Проблема както казват @policeman и @s.s.d.d. е точно там. И лека забележка към колегата с пробема (не, че аз съм човека да я прави) да си попълни профила, да опише с бензин или дизел е, с АТ или МТ е колата, че така е малко с гадание и помощ може да не получи. Редактирано 21 Януари от Митко Йотов 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6012 #6 Отговорено 21 Януари Поне е ясно че не е автоматик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #7 Отговорено 21 Януари Точно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaExplorer 250 #8 Отговорено 21 Януари Така и така темата е "тука има, тука нема", аз пък залагам на тривиално каталясал акумулатор. Колегата да обявява бингото! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове