Беселин 237 #1 Публикувано 27 Декември, 2023 Хонда обявяват сервизна акция за горивни помпи на модели произведени 2017 -2020 година. https://www.npr.org/2023/12/21/1220930221/honda-acura-recall-fuel-pump-defect?fbclid=IwAR0oeBu2clWF2O9R7PaJiNCUJH7d4awqAUHmQ530nKwpjt0AVWYFmgXkraE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 92 #2 Отговорено 27 Декември, 2023 Това е само за 1.5Т твоята до колкото се сещам е 2.0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #3 Отговорено 27 Декември, 2023 Предполагам е и за американските? Или е насочено и към европейския пазар? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #4 Отговорено 27 Декември, 2023 Преди 3 часа, viktor11 написа: Това е само за 1.5Т Списъкът с моделите в статията далеч не се ограничава до такива, оборудвани само с 1.5. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #5 Отговорено 27 Декември, 2023 Преди 4 часа, viktor11 написа: Това е само за 1.5Т твоята до колкото се сещам е 2.0 Не виждам някъде да се споменава конкретен двигател. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 92 #6 Отговорено 27 Декември, 2023 (Редактирано) Във форума civicX.com има доста писано. Има и линкове където може да се проверят съответно колите от Канада и САЩ Редактирано 27 Декември, 2023 от viktor11 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #7 Отговорено 28 Декември, 2023 (Редактирано) Ето тук може да се провери дали сервизната акция засяга вашия автомобил. https://www.honda.ca/en/recalls Според данните моя автомобил е свързан със сервизната акция. Въпроса е, какво да се прави у нас в Бългрия? Редактирано 28 Декември, 2023 от Беселин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 92 #8 Отговорено 28 Декември, 2023 Моята е 2 ка и излиза че няма сервизна акция за нея. Звънни в Бултрако и ги питай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #9 Отговорено 29 Декември, 2023 Ето поста ми по въпроса в друга тема за сервизна акция (за семеринга на CVT) -> Ако може да се отделят тези мнения в нова обща тема (Сервизни акции / Recalls) и да се закачи отгоре? @Honda_Z Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #10 Отговорено 30 Декември, 2023 @scyberboy Темата за семеринга е много хубава и не ми се ще да я разводняваме. Още повече, че в тази съвсем скоро се очаква да започнат да пишат собственици на други модели и ще стане мармалад. Аз например, на сивика нямам recall, но пък цъфнах с акорда. Сивикът може да е от Канада, но е правен в Англия и затова си мисля, проблемът на Хонда може да е на ниво доставчик за тази част за Северна Америка или конкретно САЩ, ако за фабриката в Канада са ползвали друг (?!). Иначе HR-V 2020 от Канада също няма recall. То обаче е правено в Мексико. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #11 Отговорено 30 Декември, 2023 Ок, съгласих се Проблема с горивната помпа (в резервоара) е по-скоро на ниво проект от това което четох. Моята си е европейска, купена нова от тук и е правена в Турция. Сега, самите витла на помпата кой и откъде ги доставя - не знам Ако някой се сдобие с информация от Бултрако по въпроса, моля да сподели. Аз ноември като бях на обслужване го питах този, защо не викат хората превантивно - той вдига рамена и се гърчи кат настъпан червей А иначе, както съм писал в другата тема, моята я смениха лятото, тогава се прояви проблема в най-големите жеги... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 92 #12 Отговорено 6 Януари Най интересното е че и Тойота от 17 до 20 година също сменят бензинова помпа по гаранция в САЩ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peyton22 40 #13 Отговорено 7 Януари На мен ми го смениха по сервизна акция. Те ми казаха,че трябвало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Patrick. 3 #14 Отговорено 31 Януари След запитване днес ми се обадиха от бултрако че участвам в акцията за бензинова помпа и като дойде помпата ще звъннат колата е 2.0 канадка 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #15 Отговорено 1 Февруари Дали действително подменят помпата или правят ремонт? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #16 Отговорено 2 Февруари На 7.01.2024 г. at 9:48, peyton22 написа: На мен ми го смениха по сервизна акция. Те ми казаха,че трябвало Кога ти казаха (и по какъв повод) ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
viktor11 92 #17 Отговорено 2 Февруари (Редактирано) Можеш да им пишеш като им дадеш твоя Вин и ще ти отговорят. Редактирано 2 Февруари от viktor11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове