Tutanic 5 #1 Публикувано 6 Декември, 2023 Здравейте, търся да закупя Legend KB1. Обявите, които са в мобилето, са прегледани и не ми хареса нищо. Три от тях са гледани и на живо, и една е карана на сервиз и не ми хареса. Някой от вас мисли ли да се раздели с неговата легенда? Нещата, които са предимство, са ако е с тъмен салон и няма газ, за да мога аз да си я монтирам. С газта, ако е слагана преди две - три години, пак ме устройва. Бюджетът е плаващ, и ако колата ми хареса мисля, че ще можем да се разберем нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6353 #2 Отговорено 6 Декември, 2023 Че кой би се разделил с такава кола, ако не му е омръзнала де. Но може и да има - времето тече, хората си променят приоритетите. Късмет в намирането и малко компромис в критериите. Колите не са нови, но са здрави. Моята имаше забележки, но съм ги отстранил и ще си ме вози. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6353 #3 Отговорено 8 Декември, 2023 (Редактирано) Има 1 прясно обявена в София на 23,5 бона. Чернен салон и цвят, и даже хрома си е ОК. На OZ джанти и с нови дискове. Волан и жабка са за претапициране, но по-добре това отколкото карти, или седалки. Изглежда гледана кола - хвърли и 1 око, щом си столичанин. Редактирано 8 Декември, 2023 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tutanic 5 #4 Отговорено 8 Декември, 2023 И аз днес я гледах, хубава е на снимките, ще трябва да се види и на живо. Малко е в горната част на бюджета, но ако всичко е наред, може да си заслужава. Някой има ли впечатления за фейслифта, който е на 23 000 от Ямбол? Виждам, че от доста време е на обява и също изглежда добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenata 77 #5 Отговорено 8 Декември, 2023 Колега ако бюджета ти е 22к+ за Легенда, оглеждаш нещо до 10-15к. и до 22к. ще светне. Дори и ако трябва да тапицираш седалки, да обслужиш, газ и тн. Аз ако трябва да давам 23к. за кола Легенда, следващата поне една година само каране, да не кажа 2. Не казвам че са евтини коли и не държат цена, но тази от 10 и тази от 20, имат едно и също. А за пробег няма нужда да се хващаш, втора ръка е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6353 #6 Отговорено 8 Декември, 2023 Да пробегът не е важен, а и обикновено не е реалният. Километрите не я плашат, особено ако са магистрални, а не градски. Важно е как е ползвана и поддържана. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #7 Отговорено 8 Декември, 2023 Легендата си е от милионниците,ако е поддържана добре 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pelmel 7 #8 Отговорено 12 Декември, 2023 (Редактирано) Колега колата е уникална. Успех и дано скоро се сдобиеш с легенда. Гледай рейката за течове/хлопане в неравности, ръжда. Като я караш, смяната на скоростите почти не трябва да се усеща. Ако имаш път към Варна, може да пишеш да се видим да споделя опит. Иначе моята си я карам и градско стабилно Редактирано 12 Декември, 2023 от pelmel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tutanic 5 #9 Отговорено 13 Декември, 2023 Благодаря за мненията. Вчера взех фейслифта от Ямбол. Колата има дребни външни забележки, но по-важните неща са в добро състояние, и няма належащи ремонти. Правя едно обслужване и само карам. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6353 #10 Отговорено 13 Декември, 2023 Ми, хайде, ЧЕСТИТО и само хубави моменти! Промените външно са визуални и уж по-модерни (за тогава), но иначе фейса си е същата здрава кола като техника. Моторът е 3.7, но пак си е същите коне. Не помня имаше ли VCM система, но това си е щуротия. Интериорно имаш USB вход, което си е добре и отопление на задните седалки, което пак е + , ако има за кого. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bekario 30 #11 Отговорено 13 Декември, 2023 Няма VCM. Честито! Дано останеш доволен от покупката и ти служи вярно дълги години! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 192 #12 Отговорено 14 Декември, 2023 Здравейте Честито и от мен, и много безаварийни километри с Новата Хондела ! Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6353 #13 Отговорено 14 Декември, 2023 На 13.12.2023 г. at 11:52, Tutanic написа: Вчера взех фейслифта ... Остава да споделиш първи впечатления + някоя снимка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #14 Отговорено 6 Януари, 2024 дано новия собственик на бившия ми ледженд да се регистрира 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6353 #15 Отговорено 6 Януари, 2024 (Редактирано) Ще е добре дошъл, с достоен екземпляр, който не е нов внос - "котка в чувал". Редактирано 6 Януари, 2024 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dmitev 1 #16 Отговорено преди 13 часа Колеги, и аз обмислям от около година да си купя една такава кола, не са сякаш най големите бегачки особено с тия 350Nm, но ми направи впечатление колко леко се движи извънградско, обезшумена и комфортна. За поставяне на газ звънях в BRC и искат около 3,3к, някой има ли впечатления или други препоръки за газова система с кояъо работи и върви добре, ще се радвам да разбера повече. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6353 #17 Отговорено преди 6 часа Моята е с такава система, монтирана в Холандия, преди около 116000 км - така я взех. Върви прилично и харчи + 15-20% спрамо показанията по борд на бензин. Принципно е "недохранена", но пък и рядко има нужда от високи обороти с тези коне и нютони. За нормално пътуване и стремглави изпреварвания си е ОК, а за хандлинг и возия няма аналог, за актуалната си пазарна цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mittaka7 154 #18 Отговорено преди 4 часа Dmitev ти като един мой приятел който от 7 години чака да паднат цените на имотите в София.Като почна да търси бяха по 1000 евро сега са по 2500евро и той още си чака. Като чакаш времето минава в амортизация на тия коли.стават все по стари започват да имат все повече, забележки дали козметични или технически и няма да ти хареса нито една или тази която си харесаш ще бъде на ебати цената за вече стар 20годишен Леджънд. В момента продавам моята има я на обява тук в моята тема и в мобилето. Обади ми се ела да я видиш и ще ти разкажа всичко за тия коли. И за БРЦ и за огледалата и за каквото още искаш. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6353 #19 Отговорено преди 4 часа И да я взема, защото по-добър екземпляр на тез пари няма да намери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dmitev 1 #20 Отговорено преди 3 часа преди 58 минути, mittaka7 написа: Dmitev ти като един мой приятел който от 7 години чака да паднат цените на имотите в София.Като почна да търси бяха по 1000 евро сега са по 2500евро и той още си чака. Като чакаш времето минава в амортизация на тия коли.стават все по стари започват да имат все повече, забележки дали козметични или технически и няма да ти хареса нито една или тази която си харесаш ще бъде на ебати цената за вече стар 20годишен Леджънд. В момента продавам моята има я на обява тук в моята тема и в мобилето. Обади ми се ела да я видиш и ще ти разкажа всичко за тия коли. И за БРЦ и за огледалата и за каквото още искаш. Митак, името ми е Доньо и малко след като го обяви твоя леджънд ти звънях, може би си спомняш. Случая не е точно като на твоя приятел, защото не чакам да паднат цените и да намеря нещо по читаво, имах други причини, поради които не съ придобил такъв автомобил. Иначе тази седмица очаквам идване в София и ще ти се обадя ако е удобно да погледна автомобила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mittaka7 154 #21 Отговорено преди 2 часа Да спомням си Дончо.Ако е твоята ще те изчака както има една приказка,че двама трима човека имат вече интерес и ще идват да я гледат тези дни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове