hotwheels 0 #1 Публикувано 16 Октомври, 2023 Здравейте, имам Акорд 7 ген. след фейслифта и искам да сложа парктроник и камера за задно виждане. Бихте ли препоръчали модел и сервиз/майстор за монтаж. Бих искал и мултимедийна система с Андроид, но искам да се вместя в бюджет около 500 лв, та не знам дали някоя китайска ще ми свърши работа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #2 Отговорено 17 Октомври, 2023 Щом ще имаш камера - защо ти е парктроник 🤔 Само ще си надупчиш бронята излишно според мен. Аз си сложих камера. Купих си по - скъпичка - 50 - 60 лв. беше от Алиекспрес - рибешко око, има много широк ъгъл на видимост. Виждам си теглича и двата крайни ъгъла на бронята. Паркира се супер лесно с нея а съм с комби. И парктроника само ще върши работа. Не виждам смисъл и от двете но ти си знаеш За мултимедията - мисля, че за 500 лв. ням да сложиш нищо читаво. Но да кажат хората с медии. Поне от това което съм чел като коментари ще ти са нужни поне още 300 лв., ако не и 500. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Robben 85 #3 Отговорено 19 Октомври, 2023 Колега, може ли да дадеш линк към камерата която си взел от алиекспрес? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smirky 44 #4 Отговорено 19 Октомври, 2023 Като човек, който ползва и двете от поне 5 години, смело казвам че да имаш двете е много полезно. Винаги се случва да се разсееш и парктроника има шанс да ти подскаже, че си близо до обект. Също така е възможно някое от двете да спре да работи, съответно имаш резервен вариант. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #5 Отговорено 20 Октомври, 2023 (Редактирано) Преди 21 часа, Robben написа: Колега, може ли да дадеш линк към камерата която си взел от алиекспрес? Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN47.08 40%OFF | GreenYi HD AHD 1920*1080P 170 Degree Fisheye Lens Starlight Night Vision Vehicle Rear View Reverse Camera Car Universal Camera https://a.aliexpress.com/_mrCNa9w Като за тези с фабрична навигация се ползва тази 720 р. Може би тези с андроид ползват с по - голямата резолюция. Редактирано 20 Октомври, 2023 от Г.Писаров 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #6 Отговорено 20 Октомври, 2023 Това е приемливо за комби, където светлините на номера не са като масовите на другите хонди от тези години. Но за останалите, какъвто е и седана, има много сполучливи камери на мястото на едното осветление за номера, за които не се изисква дупчене. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #7 Отговорено 20 Октомври, 2023 Има - да. Важното е да се избере камера, която да има широк ъгъл на виждане. Не, че по - малък зрителен ъгъл не става. Първо бях с такава. Но тази с, която съм сега е идеално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #8 Отговорено 23 Октомври, 2023 На 20.10.2023 г. at 11:34, Honda_Z написа: Това е приемливо за комби, където светлините на номера не са като масовите на другите хонди от тези години. Но за останалите, какъвто е и седана, има много сполучливи камери на мястото на едното осветление за номера, за които не се изисква дупчене. Китаеца е измислил стойка и за комбито вече. https://a.aliexpress.com/_mq0FJ8y 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове