stanislavnba 19 #1 Публикувано 21 Август, 2023 Здравейте, как се сменя крушката на 3тия стоп. Нещо търсих ама не успях да намеря и не искам да счупя някоя щипка или пластмаса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2 Отговорено 21 Август, 2023 Не си спомнян, но дали не е откъм багажника? А не са ли светодиоди...? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislavnba 19 #3 Отговорено 21 Август, 2023 (Редактирано) Ами аз мислех че са лед. Ама май не са. В този форум намерих едни коментари , че уж било с крушка на 7ма генерация. Обаче не виждам от къде се сменя. Редактирано 22 Август, 2023 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smirky 44 #4 Отговорено 21 Август, 2023 Обикновена w21w/T20 крушка. Можеш да сложиш LED със същия T20 сокет. Ако си с фолио на задния джам, би могъл да монтираш червена LED лента с алуминиева плочка за охлаждане за да свети по-ярко през фолиото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislavnba 19 #5 Отговорено 22 Август, 2023 (Редактирано) А ако кажеш и как се сменя тази Т20 крушка Редактирано 22 Август, 2023 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sinan 11 #6 Отговорено 22 Август, 2023 Сменя се през багажника. Има букса, която развърташ и вадиш с крушката. Буксата е на явно място, не е скрита под кори и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislavnba 19 #7 Отговорено 22 Август, 2023 (Редактирано) За някаква друга кола става въпрос. Няма такава букса. Само кори. А и под корите няма букса. Редактирано 22 Август, 2023 от stanislavnba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sinan 11 #8 Отговорено 22 Август, 2023 Извинявай! Не обърнах внимание, че си Турър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #9 Отговорено 22 Август, 2023 Той не е споменал, че е комби. И аз си мислех, че пита за седан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #10 Отговорено 23 Август, 2023 (Редактирано) За протокола - не съм сменявал тази крушка, даже не съм виждал на живо трети стоп на Акорд 7 комби. Обаче ... И на двете снимки под стопа се вижда отвор в спойлера, и нещо като капак с размерите на стопа. От моя скромен опит в авто-ремонтирането, предполагам, че в този отвор има винт, или щипка. Отвиваш винта, или натискаш щипката, и вадиш капака, или цялото тяло на стопа. Редактирано 23 Август, 2023 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1494 #11 Отговорено 23 Август, 2023 Според мен, за разлика от на седана, където в тялото на стопа има отвор за крушката (и се сменя през багажника) На турера, при положение, че няма такъв и кабелът влиза директно в тялото, си е баш LED светлината: И от там - смяната му не е толкова лесна и очевидна, защото няма да се прави всеки месец. Все пак, ето един на добра цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове