ruslan7 3 #1 Публикувано 1 Август, 2023 Здравейте, отворих си шибидаха нагоре и сега не мога да го затворя. Колата е Акорд 8, 2009 година. Дали има някакъв начин да се затвори механично, или нещо друго? Като натискам копчето се чува някакво цъкане на реле от към тавана, но дотам. Преди време пак се беше случило това, но с многократно щтракане на копчето успях да го затворя. Тоя път обаче уцелих някаква греда, че и колата е на паркинга..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 124 #2 Отговорено 1 Август, 2023 Няма. Четки на моторчето. В таваана е.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruslan7 3 #3 Отговорено 1 Август, 2023 Не ми е приятно да го чуя, но благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #4 Отговорено 1 Август, 2023 На 7-те имах шибидах, не съм мал проблем... Опитай да помогнеш на моторчето с ръка в правилната посока, докато натискаш бутона... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #5 Отговорено 1 Август, 2023 (Редактирано) Добре де, тая кола няма ли възможност да се прибере люка ръчно?! На последният ми Сивик 6 англичанка имаше отвор в тапицерията на тавана, през който с ключ се мести люка на ръка. Ключът за люка беше в багажника до крика и ключа за гуми. Погледнах схема на Акорд 8. Моторчето се намира в задния край на тавана, точно пред задното стъкло. Там някъде няма ли отвор за достъп?! п.п. Утре сутрин, като се прибере съпругата ми от работа, ще погледна, как е измислено на Акорд 7. Редактирано 1 Август, 2023 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1051 #6 Отговорено 2 Август, 2023 И моя прави от скоро проблем. Работи когато си иска. Не съм намерил отвор за механично затваряне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #7 Отговорено 2 Август, 2023 Преди 2 часа, policeman написа: Не съм намерил отвор за механично затваряне Трябва да има. В някои модели има капачка, която се сваля и под нея има винт, който се завърта с инструмент като малка манивела, който е в окомплектовката на багажника. В други (като този) въпросната врътка има пластмасова шапка, която се върти с плоска отвертка или куката на крика. Най-лошият вариант е да трябва да се откача тавана, за да се достъпи винта. Но винаги трябва да има. 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruslan7 3 #8 Отговорено 2 Август, 2023 Затворих го ръчно. Махнах задния плафон, задните две щипки на тавана за да може да се отдели надолу, и с малка тресчотка и шестограм 4 мм. Се получиха нещата. Благодаря на всички за съветите. 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1236 #9 Отговорено 2 Август, 2023 Някоя снимка ако можеше да се качи поста щеше да ти е пълен колега, тук помоща не е задължителна и всичко е на добра воля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruslan7 3 #10 Отговорено 2 Август, 2023 Преди 3 часа, Митко Йотов написа: Някоя снимка ако можеше да се качи поста щеше да ти е пълен колега, тук помоща не е задължителна и всичко е на добра воля. Оффф, честно казано не помислих за снимков матвриал. Колегата Honda_Z е постна клип на който е обяснено супер. Взимам си бележка и другия път ще се изявява като фотограф, въпреки че не ставам много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове