jeksana 2 #1 Публикувано 15 Декември, 2022 (Редактирано) Здравейте колеги.Наскоро на един приятел ми откраднаха катализатора и му резнаха и сондите та се чудя дали да не премахна и аз моя.Въпросът ми е дали след премахване има някакви проблеми и свети ли чека? Колата е аккорд 7 ген 2.0 бензин Редактирано 15 Декември, 2022 от jeksana Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2824 #2 Отговорено 15 Декември, 2022 "Да премахна ли катализатора?" Не! В никакъв случай! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #3 Отговорено 15 Декември, 2022 Ако премахнеш катализатора ще ти свети чек. Ще трябва да сложиш дистанционна втулка на втората сонда. Не знам дали софтуерно също не може да се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jimi 287 #4 Отговорено 16 Декември, 2022 Иска ли питане?! Естествено, че да мотора диша по добре. Иска дистанционно втулка или софтуерно изключване на втората ланда сонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 173 #5 Отговорено 16 Декември, 2022 И въздухът който дишаме и ние и децата ни, та мисля че е време всеки да се замисли и да допринесе с малко, колкото и да е то. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #6 Отговорено 16 Декември, 2022 Екологията и здравето са едно на ръка. Резултатът на това не се вижда веднага, а после вече е късно. Но чисто технически също не е ОК. Работата на ДВГ е сметната с въпросното съпротивление на газовете, както и обратната връзка с ЕКУ-то. Но, има хора всякакви, влкючително и експериментиращи - в краткосрочен план. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове