Митко Йотов 1304 #81 Отговорено 5 Декември, 2024 Чисти бутала си извадил. Симе коя година е колата, фейс ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 180 #82 Отговорено 5 Декември, 2024 Да, моята е фейс. Едното бутало е моето и почистено, а другото е ново. Сегментите с трите части са от преди фейса, а с двете, са на моята кола. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pashkulov 0 #83 Отговорено 1 Февруари На 5.12.2024 г. at 21:25, simo vtecman написа: И обещаните снимки: Сегментите са от модела 2009-2011,предполагам, че и буталата. Привет, колега!!! Събра ли мотора? Имаш вече впечатления относно разхода на масло? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 180 #84 Отговорено 1 Февруари Не още, събрах долната част на мотора и от другата седмица, мисля да си взема отпуска, за да го свърша, възможно най бързо. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 180 #85 Отговорено вторник в 19:11 Днес стигнах до ту: После напълних антифриз и масло в ск.кутия и пробвах да я запаля, но уви. Излизат грешка TSA,check engine и още нещо. Странното е, че моята HDS не се свързва с екуто, както и още две програми (Делфи и аутел) не успяха да се свържат. И не иска да запали... Дайте някакви идеи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1304 #86 Отговорено вторник в 19:52 Свещи и бобини няма ли да слагаш или снимката е преди да си ги сложил, щото аз преди месец гледах свещите и после не искаше да запали до като не се сетих, че съм забравил буксите да закача. Най вероятно нещо не е закачено (най вероятно ЕКУ, маса към него или бушоните в коша). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 178 #87 Отговорено вторник в 19:54 Работата е дебела, щом HDS-a не се свързва с ЕКУ-то. Първо провери предпазителите и огледай за незакачена букса и после търси проблема в ЕКУ-то.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 180 #88 Отговорено вторник в 20:06 преди 13 минути, Митко Йотов написа: Свещи и бобини няма ли да слагаш или снимката е преди да си ги сложил, щото аз преди месец гледах свещите и после не искаше да запали до като не се сетих, че съм забравил буксите да закача. Най вероятно нещо не е закачено (най вероятно ЕКУ, маса към него или бушоните в коша). Сложил съм, просто направих снимката преди това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1304 #89 Отговорено вторник в 20:08 Нещо си пропуснал, провери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 180 #90 Отговорено вторник в 20:11 Ще проверя, дано се получи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1304 #91 Отговорено вторник в 20:21 Масите прегледай най вече тях. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 180 #92 Отговорено сряда в 11:19 Вече ми е по спокойно. 20250219_121848.mp4 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2920 #93 Отговорено сряда в 16:47 Off Topic @simo vtecman Какво беше? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 180 #94 Отговорено сряда в 19:47 Преди да започна да я разглабам, бях извадил бушона на бензиновата помпа и съм изключил. Все пак бяха минали 4 месеца. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 180 #95 Отговорено сряда в 20:01 Навъртях около 40 км и за сега работи добре ,карал съм я по лекичко, не съм минавал 3000 оборота. Утре ще я покарам още. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1304 #96 Отговорено сряда в 20:43 Кога мислиш да смениш маслото? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 180 #97 Отговорено сряда в 21:14 Мисля да и навъртя 1000км и да го сменям. Спрял съм се на Ravenol ECS 0w20 . Как го виждате за R20A3 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове