desap 22 #1 Публикувано 11 Юни, 2022 Здравейте, колеги🙃 Търся стааааария стикер Honda Fanclub! Преди мноооого години в серзвиза на Омбре ми подариха два. Първият си остана на предишната Honda, а за съжаление втория сега ше замине заради “козметик”🙂 Дали на някое от “старите кучета”😁, не му се намира един в повече? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6009 #2 Отговорено 11 Юни, 2022 (Редактирано) Имах някъде, ама где ли е? Ако го срещна - ще дам знак. Редактирано 11 Юни, 2022 от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desap 22 #3 Отговорено 11 Юни, 2022 (Редактирано) А дано!😁 Редактирано 11 Юни, 2022 от desap Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #4 Отговорено 11 Юни, 2022 Работим по въпроса с един от динозаврите на фенклуба за изостанали от преди години бройки, преди евентуално да направим нови такива. Ще се види, дали има смисъл, в зависимост от това как ще се приеме проекта с поставките за номера. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6009 #5 Отговорено 11 Юни, 2022 @desap - верно - вариант са ти и въпросните приставки за номера - тъкмо да подпомогнеш форума финансово! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desap 22 #6 Отговорено 11 Юни, 2022 Абе мисля за приставките, видях ги, ама стария стикер си ми е на сърце😉 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #7 Отговорено 11 Юни, 2022 Ако или надявам се по-скоро "като" стане това със стикерите ще има по един бонус към поставките, както и полагаем за всички, които са взели поставки, докато е нямало такива. Обаче много мразя да огласявам нещо, преди да е станало факт, защото после трябва да се носи отговорност. Какво ме накарахте да направя... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6009 #8 Отговорено 11 Юни, 2022 Имах, но не го лепнах понеже ми едрееше и го прибрах, за да не го загубя, че беше ценен. Остава да изровя тва съкровище. Ако не, ще измисля нов. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desap 22 #9 Отговорено 11 Юни, 2022 (Редактирано) @Honda_Z, едвам ме нави😉 с това: “като стане”. Ами тогава, аз ще се надявам някой да ми помогне по братски с архивния, ‘щото знае ли човек.., но щом ще имам такъв бонус, освен да взема да си поръчам приставки… Само не знам как да си ги получа - не мога лично, а масла скоро не ми предстои да поръчвам… @ceco_accord, истина е - съкровище, ама хич даже не ми едрее😄. Това си е емоция отпреди повече от 10 години… Ако все пак не успееш да го откриеш или сърце не ти даде да ми го продадеш, и измислиш нов, нека само няма крила😉. Редактирано 11 Юни, 2022 от desap Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #10 Отговорено 11 Юни, 2022 преди 47 минути, desap написа: освен да взема да си поръчам приставки Ако ще ги искаш отделно (без масло от @Ronin7) изчакай по-добре, докато да стане факт и това със стикерите. Все мислех, че имах няколко, скътани у нас, за да ти отделя един, но в момента не ги намирам. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6009 #11 Отговорено 11 Юни, 2022 (Редактирано) Чуееек - тва си е реликва! Отлежал ориджинъл блендед - бай фен ту фен! Редактирано 11 Юни, 2022 от ceco_accord 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6009 #12 Отговорено 11 Юни, 2022 (Редактирано) @desap Извинявай, но това се пази от (виждаш кага) и ме налегна сантимент, а и онзи ден се видях със Сашо, та сори че ти обещах лекомислено. Дано колегата Z ти намери "без-личен" - този си е "форевър янг и майн". А към управата на форума: Момци - кога пак, ама мащабно, като едно време??? Редактирано 11 Юни, 2022 от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2821 #13 Отговорено 11 Юни, 2022 Айде де, че аз съм от 12 години само, член на форума, а не знам какво е било "едно време". Дайте да ми покажете... П.П. ... нямах предвид "Дайте да дадем!" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6009 #14 Отговорено 11 Юни, 2022 Трудно ще е - смени се поколението. От почти 36000 потребители вероятно 0.1% е все още тук и е бил там. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desap 22 #15 Отговорено 11 Юни, 2022 (Редактирано) @ceco_accord, не знам да се смея ли, да плача ли, което се вижда и от реакциите ми на отговорите ти…😁🫣😆 В крайна сметка обаче, напълно те разбирам! Аз това “НЯЩУ”, особено ако ми е единствено, а още повече във връзка с “документа” под него, нямаше шанс да си го дам!😉 Живи и здрави! Радвам се, че те върнах към “някога”.👍🏻 *** Нямах възможност да присъствам на ОНЕЗИ срещи, но емоцията им беше жива и във форума… А форумът беше ЖИВ. Сега “фацебуци”, простотии, всички искат да знаят кой си, но не се интересуват ФЕН ли си - “сектант” в добрия смисъл на … марката🙃 А най-жалкото е, че и повечето не знаят и не разбират какво е това! *** И да, вярно е, някак не е същото. Все го повтарям (това е моята версия): увеличаването на броя автомобили от марката по пътищата доведе до мнооооого и #многослучайни# “потребители” , на които нЕма как да обЯсниш каква е тая лудост, която те обзема всеки път, като й чуеш двигателя - часовник🙃 Половината и повече от тях са тези (или техните родители🤣), които твърдяха, че това е скъп за поддържане и ненадежден автомобил, независимо от модела. На мен обаче ми доставяше ми страшно удоволствие да съм в една от, образно казано, 5-те Хонди - спартанци, в града, която обичаше само МАСЛО и по-тежък крак (това за “дизелите” - 2006 още ги нЕмаше (аз и тях харесвам), дето все викат, че бензина на Хонда не върви😉) и от време навреме нЕкоя техническа намеса. … Ядосват ме всички, които не разбират какво означава това, за което пиша… Опппаа, отнесох се: Затова и си пазя онова време и си искам ОнЯ стикер😁! Ако не, ще си го пазя на снимка!😄 Редактирано 11 Юни, 2022 от desap 2 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6009 #16 Отговорено 11 Юни, 2022 (Редактирано) В "подписа ми" има 2 актуално мои Хонди. Познай коя ми е любимата? Времената сега са други, но не и ценностите, за стойностните люде! Редактирано 11 Юни, 2022 от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desap 22 #17 Отговорено 11 Юни, 2022 (Редактирано) @dandilov , Жалко, че по-голяма част от снимките вече са недостъпни. Редактирано 11 Юни, 2022 от desap 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desap 22 #18 Отговорено 11 Юни, 2022 (Редактирано) преди 32 минути, ceco_accord написа: В "подписа ми" има 2 актуално мои Хонди. Познай коя ми е любимата? Времената сега са други, но не и ценностите, за стойностните люде! White, 1.5🤔 😀 👍🏻 Редактирано 11 Юни, 2022 от desap 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #19 Отговорено 11 Юни, 2022 @desap щях да пиша одеве нещо подобно и аз, но гледам ти сам си доловил истината. Или поне и аз споделям същата. Хондаджиите вече са повече потребители, отколкото фенове. Те и съвременните хонди не предразполагат към фенщина, но все си мисля, че това не е основното. Сещат се хората за форума, когато им потрябва нещо - "аз такова, отдавна не съм писал, ама кажете ми вие сега...". Останахме една шепа хора тука и се познаваме на малки имена. Щеше да ми е интересно да направим една сбирка, поне да се видим лично, кой стои зад аватара/никнейма и каква му е историята. Но, аз понеже за 18 години във фенклуба на една национална не отидох, съм ги запомнил с друго - мрънкането след тях. Все някои от нещо беше недоволен, а ако не се лъжа, едни от най-големите кавги ставаха точно след такива мероприятия. И хората се разсърдваха безвъзвратно на форума. Да се разсърдиш на форума... Та затова не съм сигурен опитва ли ми се дори да правя нещо подобно. Пък и не съм спрял никого да го направи. Аз лично виждам в този сайт шанс за нещо друго - място, където можеш да попиташ съмишленици, Място, където можеш да прочетеш какво обсъждат съмишленици. Място, където можеш да купиш или продадеш нещо от хора, които що-годе познаваш. От нас зависи, дали ще си го популяризираме, защото всеки от нас има своя интерес то да бъде популярно. Затова са и опитите с мърчандайза. Затова съм и слагал винаги логото на бившите и сегашните си коли до една. Ето някои от бившите, където това се вижда: Що се отнася до това: Преди 7 часа, ceco_accord написа: тъкмо да подпомогнеш форума финансово Не бих казал, че ще се усети кой знае колко. Много сме далеч от сериозно число тук. Вкарал съм лични пари, за да задвижа този проект и всичко получено над тях ще върна във форума. С него евентуално ще направим нещо друго. Така поне да не се налага някои да вкарва свои пари. А времето и усилията - тях не ги броим. 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6009 #20 Отговорено 12 Юни, 2022 И Хондите и хората, и времената вече са други! Беше то, когато се радвахме на жизнерадостен мотор и леко купе, па мечтаехме силно за такова. А срещи са необходими, щото "он Лаина" понамирисва. А възможности и за мърчъндайз - бол. Вижда се какво правят Брадърите и дори Акорд тийм БГ. Недоволни винаги ще има - важното е на критиката да се гледа конструктивно! На мнозина егото им съсипа реномето, а кредото на японците е "След общуване с теб, човек трябва да се чувства по-щастлив, отколкото преди това"! 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desap 22 #21 Отговорено 12 Юни, 2022 Опасявам се, че темата ми тръгна в грешна посока. Въпреки че за мен това място не е онова, от 2006 година, хубаво е, че форума все още го има и че все още съставлява огромна и изключително полезна “база данни”, достатъчна както да задоволи егото на “експертите”, така и обикновеното “искам да знам защо” на непросветените. И това се оказва неповлияно от емоциите, през които през годините са минали хората, които са в основата на създаването и съществуването му. Важното е, че оцелява. Независимо от смяната на “властта”. Независимо от намаляването на любителите на марката в оня, стария смисъл. Няма връщане назад. Всяка една общност следва хода на околния свят. А днешният свят е различен от вчерашния, за съжаление не в положителна, поне за мен, посока. Обикновена носталгия или не, ще се радвам отново да мога да лепна този стикер на Хондата 🙂 Х 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #22 Отговорено 12 Юни, 2022 Ще направя всичко възможно да го имаш. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6009 #23 Отговорено 12 Юни, 2022 Емии, "поплакахме" си носталгично (по твоят повод) - сори. Дано се сдобиеш с мечтаната лепенка! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Victor 30 #24 Отговорено 31 Август, 2022 С леко закъсненение, ето оригиналните файлове, от които бяха правени старите стикери. Ако на някого му се занимава, печатници - много. black_sticker.eps white_sticker.eps 3 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #25 Отговорено 18 Септември, 2022 Специални благодарности на @atoma Ще се подарява стикер по избор с всеки комплект поставки. Ако някой вече си е взел поставки, или има поставки от старите, или е обвързан с поставките на дилъра с гаранционна кола, може да се свърже с мен, да му подаря отделно. 3 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #26 Отговорено 4 Октомври, 2022 Ако @Honda_Z не ме бе тагнал, нямаше и да видя тая тема за което благодаря, жалко че не съм я видял преди това и да подаря на колегата @desap. Важното е че успях да предам останалите ми от преди години стикери които да се подаряват на който желае 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #27 Отговорено 4 Октомври, 2022 Голем си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове