I_Yordanov 158 #1 Публикувано 24 Май, 2022 Здравейте. Честит празник! Един приятел си купи осмицата и както му е новичка, ровил, пипал насам натам, и колата престанала да отключва всички врати от дистанционното. Отключва само шофьорската. Централното работи за всички врати, но само от копчето на шофьорската врата. Не е пробвано какво става директно с ключа, но предвид, че си работи от копчето вътре, предполагам и с ключа е о.к. "Комфорта" също работи от дистанционното( затваряне и отваряне + люка). Багажника също се отключва. Предполагам, че е някаква опция,за която Японеца е сметнал, че ще ни е полезна. Но преди да съм почнал да ровя из нета, може някой тук да се е сблъсквал и да ми/ни изкара една биричка. Хондата е Акорд 2010 - 2.4 автоматик - Екзекютив Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zemnovodno 12 #2 Отговорено 24 Май, 2022 Здравей, и моята е така при натискане на копчето веднъж отключва само шофьорската врата при повторно натискане на копчето отключва и останалите 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 445 #3 Отговорено 25 Май, 2022 Някой нещо е сменил някъде от Европа на Америка в настройки, или аз не знам къде. Навесите за американския пазар са така - едно натискане отключва само шофьорската врата, трябва второ и за останалите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jt26 52 #4 Отговорено 25 Май, 2022 При мен също е така - две натискания за всички врати и ми се вижда доста полезна екстра. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 158 #5 Отговорено 25 Май, 2022 Благодаря! Пратих човека да провери и се оказа, че наистина така работи. Сега си призна, че не се сеща дали така е било при покупката....вълнения разни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1241 #6 Отговорено 25 Май, 2022 Потвърждавам с едно натискане се отваря само шофьорската врата с две се отварят и другите, това е просто защита, при комбито ако не се натисне два пъти и багажника не може да се отвори. Иначе колегата @jijane е прав при американките можеш да си променяш настройките с разни комбинации но при европейките тази функция е скопена. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #7 Отговорено 1 Юни, 2022 Нормално е. И моята е така. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #8 Отговорено 1 Юни, 2022 Объркал се е човека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pa4ooo@abv.bg 0 #9 Отговорено 14 Декември, 2022 А някой знае ли как може да се направи с едно натискане на копчето да се отключват всичките врати? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 357 #10 Отговорено 14 Декември, 2022 Преди 3 часа, pa4ooo@abv.bg написа: А някой знае ли как може да се направи с едно натискане на копчето да се отключват всичките врати? Аз не познавам такъв човек, но ако ти го откриеш пиши тук и ние да се възползваме. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове