Галин Абушев 28 #1 Публикувано 20 Май, 2022 Колеги, от клипа възможно ли е да прецените дали веригата е вече за смяна или има още живот в нея? Не записва грешки и не трака в момента. Акорд турер 2.4, 2006та,аск.Бях на реглаж на клапани и това се установи. Колата е уж на 167000, взех я преди два месеца. video-83d9efd394207bb3c5f466684ea4c589-V.mp4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 305 #2 Отговорено 20 Май, 2022 Като не трака, за какво да даваш много кинти, да я сменяш...? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Галин Абушев 28 #3 Отговорено 20 Май, 2022 (Редактирано) "нова" ми е колата 😁и се притесних да не и стане нещо и да прецакам после целия автомобил... Редактирано 20 Май, 2022 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 305 #4 Отговорено 20 Май, 2022 (Редактирано) Няма опасност, след като започне да се чува, има още много каране и е вродена болест за дизеловите Акорди, за бензиновите не знам дали има проблем с шума/веригата... Редактирано 20 Май, 2022 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 453 #5 Отговорено 20 Май, 2022 Веригата се проверява, като се сложи мотора на белези, а не с пръста. Друг вариант е(без да се сваля капакът на клапаните) да се погледне състоянието на обтегача през ревизионния му капак. 4 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Писаров 157 #6 Отговорено 20 Май, 2022 Не знам дали и как може да се проверява в какво състояние е веригата. Но аз след като купих моята кола ми се наложи да отварям двигателя и смених междудругото и веригите. Нямах тракане и шумове, но се оказа, че малката верига е супер разтегната. Имаше осезаемо голяма разлика в дължината, наложена с новата. Така, че си имай едно на ум за веригата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RIARUMBA 0 #7 Отговорено 1 Август, 2022 На 20.05.2022 г. at 13:13, jijane написа: Веригата се проверява, като се сложи мотора на белези, а не с пръста. Друг вариант е(без да се сваля капакът на клапаните) да се погледне състоянието на обтегача през ревизионния му капак. Колега може ли инфо за ревизионния капак карам акорд 2.4 2005 190к автомат днес се появи шум в горната част на веригата на място при включване на директ и клима в движение шума изчезва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RIARUMBA 0 #8 Отговорено 1 Август, 2022 Пробег 300 000 на 90% съм сигурен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #9 Отговорено 2 Август, 2022 На 20.05.2022 г. at 13:13, jijane написа: Веригата се проверява, като се сложи мотора на белези, а не с пръста. Друг вариант е(без да се сваля капакът на клапаните) да се погледне състоянието на обтегача през ревизионния му капак. Ето как беше на моята преди 1 година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Polad112 1 #10 Отговорено 9 Август, 2022 On 5/20/2022 at 1:13 PM, jijane said: Веригата се проверява, като се сложи мотора на белези, а не с пръста. Друг вариант е(без да се сваля капакът на клапаните) да се погледне състоянието на обтегача през ревизионния му капак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове