Димитров79 2 #1 Публикувано 9 Май, 2022 От известно време лампата на АBS започна да свети по няколко дена и после да изгасва за няколко дни след което пак светва и така.Днес лампата изгасна по време на движение след което при всяко спиране се усеща "чукане" в педала на спирачката. Всичко започна след ремонт на задното окачване. Закарах я в сервиз казват че датчиците биле здрави. Къде може да е проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eks 6 #2 Отговорено 8 Септември, 2022 (Редактирано) И аз съм със същия проблем, но по рядко от колко при теб, понякога се вкючва и свети спирачките почукват също като при теб и след като мина няколко дупки се наместват и спира, явно е някой кабел или лоша връзка, ще трябва това да се провери Редактирано 8 Септември, 2022 от Eks Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blagoev.1990@abv.bg 30 #3 Отговорено 12 Септември, 2022 Колеги закачете на диагностика и вижте кое колело не показва км\ч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eks 6 #4 Отговорено 13 Септември, 2022 Не мога да я закача на диагностика защото буксата не е OBD II Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6o11 0 #5 Отговорено 24 Септември, 2022 Този проблем го имах и аз но на кола нисан примера п 11.Това се получава при започнало закъсване на част от жилата в кабела на датчика,при което се променя съпротивлението и от там проблема .Подобре да се свали предпазитела на АБС и да се кара така иначе може и да не спреш някои път.Поне така е при нисана като там винаги проблема почва от преден десен датчик после се прецаква и левия.Фабричен дефект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #6 Отговорено 24 Септември, 2022 On 9/13/2022 at 7:21 AM, Eks said: Не мога да я закача на диагностика защото буксата не е OBD II Този който те е излъгал че не може да са закачи на диагностика не ходи при него,намери друг сервиз да разчете грешката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #7 Отговорено 25 Септември, 2022 Двойната букса се окъсява с кламер и се четат грешките. Бавните мигания са десетични(примерно 5 бавни мигания е 50) бързите мигания са от 1-10. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитров79 2 #8 Отговорено 3 Февруари, 2023 (Редактирано) Проблема с ABS отново се появи - лампата започна да свети. За карах я на дкагностика но не показвало да има проблем с датчиците. Преди седмица започна да ми свети и лампата за ръчната ту свети ден два ту изгасва. Проверих течноста дори долях до горе но все тая. Днес извадих буксата на ABSа и двете лампи изгаснаха и когато дръпна ръчната лампата светва (на ръчната) когато я отпусна изгасва - работи си както трябва. Смятам че ABS модула е проблема. Имали начин да се пробва дали е заминал или да го сменям? Трябва ли да се обучава другия? Редактирано 3 Февруари, 2023 от Димитров79 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове