Honda_Z 1486 #1 Публикувано 13 Март, 2022 След близо 10-годишна пауза в мърчандайза, направихме нови клубни поставки за номера: Подложките са изработени от полистирол и разполагат с държачи на регистрационния номер от двете страни. Печатът е комбинация между ситопечат в двата края, и дигитален печат в средата, за да може да се визуализира преливащия ефект между бялото и черното. Дизайнът им е максимално изчистен откъм цветове и оформление, за да се вписват върху какъвто и да било цвят кола. Цена за комплект от 2 (две) подложки: 12лв. Засега подложките могат да се взимат от: @Ronin7 с получаване на обща поръчка за масло; Бургас (ж.к. Изгрев) при колегата @Martin_Panaiotov (вече няма); Сервиза на Венелин в Стара Загора; Мен лично за София и Стара Загора след контакт на ЛС или скайп "златозатор" (на латиница). Търсим колеги от страната, които са склонни да вземат няколко комплекта, които да предлагат в своя град и да имат възможността да се запознаят с други местни хондаджии. От фенове за фенове. Дано ви харесват! 27 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzhandzhev 14 #2 Отговорено 27 Март, 2022 Днес ми остана време да монтирам новите поставки. Стоят чудесно, а захващането на номера е в пъти по-сигурно от това на предишните, които имах. 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido_bg 2 #3 Отговорено 4 Април, 2022 Здравейте искам да си взема от поставките за номера, моля за телефон за връзка с човекът който ги продава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzmeq 19 #4 Отговорено 5 Април, 2022 Здравейте, Първо искам да изкажа голяма благодарност на Honda_Z за страхотната инициатива и реализация на този дълго чакан от мен проект ! Ето снимки и от моята каручка: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
David 16 #5 Отговорено 3 Май, 2022 Някой ако продава от старите онези червените да ми пише дори и втора употреба само да не са в окаяно състояние,нищо лично просто ми харесват повече от новите . 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gergit.911 0 #6 Отговорено 14 Юни, 2022 Здравейте! някой да е вземал повече за Сливен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1486 #7 Отговорено 14 Юни, 2022 Привет! Не, никой не е. Можете и Вие. Има символичен отбив от цената при този вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #8 Отговорено 16 Юни, 2022 Старите червени са по фешън ,мене аверите по тях ме познават от далеч на пътя ,тея новите не хващат окото така ,с хонда чашите пък съм изпил хиляди кафета ,с плажните хонда хавлии хванах хубави каки на албена -хубави хавлии излязоха 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1486 #9 Отговорено 21 Юни, 2022 Луд на шарено се радва. Едно време имаше едни само сребристи изчистени и те ми харесваха. Но тези междинните, за които говорите бяха многоцветни и многословни. Червеното внасяше ненужна шарения, както и обяснителния текст "Хонда Фенклуб България" - никому никаква информация. Тези съм ги направил изцяло изчистени и да отиват на всякакъв вид кола - с цветове като на номера и поставката му и максимално лаконични - сайтът, лого и емблемата на марката, която прелива като бялото от номера към черното на поставката. Всеки е свободен да си слага на колата каквото иска, но тогава аз просто не си взех и не исках да изказвам мнение, при положение, че и аз като журналиста ни къщичка за пиленца бях правил, ни къщичка за куче. А вие? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan5th 0 #10 Отговорено 22 Юни, 2022 Искам да поръчам за Хасково. Ако някой има в повече да пише мога да ги взема от място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Val_002 1 #11 Отговорено 15 Август, 2022 Искам да поръчам за Берковица. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1486 #12 Отговорено 18 Септември, 2022 Специални благодарности на @atoma От днес ще се подарява стикер по избор с всеки комплект поставки. Ако някой вече си е взел поставки, или има поставки от старите, или е обвързан с поставките на дилъра с гаранционна кола, може да се свърже с мен, да му подаря отделно. 5 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlado666 0 #13 Отговорено 27 Ноември, 2022 Здравейте Искам да поръчам един комплект ако има разбира се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #14 Отговорено 8 Декември, 2022 Привет...и аз желая да закупя такива табели...как и от къде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 645 #15 Отговорено 9 Декември, 2022 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #16 Отговорено 18 Декември, 2022 Ето и от мен. От както сложих поставките за номерата какичките направо сами скачат в колата...направо в чудо се виждам...немога да им смогвам. Ако искате на 100% успеоваемост с мацките слагайте поставките с логото и гассс. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Atanas_Atanasov73 2 #17 Отговорено 26 Юни, 2023 Здравейте искам да си поръчам подложки с държачи на регистрационния номер от двете страни. Искам комплект, от форума разбирам, че цената е 12,00лв Как става доставката? Предварително благодаря!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Atanas_Atanasov73 2 #18 Отговорено 12 Юли, 2023 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #19 Отговорено 8 Октомври, 2023 Информативна снимка как седят шините на сив Акорд 6.Изпратено от моят 2201116PG с помощта на Tapatalk 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tbabechki 0 #20 Отговорено 8 Ноември, 2023 Здравейте, как мога да поръчам поставките за номера? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #21 Отговорено 22 Ноември, 2023 Прочети внимателно първия пост в темата и избери подходящият за теб вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1486 #22 Отговорено 17 Април Последните три комплекта се намират при Наско @Ronin7. Можете да ги вземете с поръчка на масло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове