Guest kicko #81 Отговорено 2 Октомври, 2007 един интересно изглеждащ знак в Турция, сниман от мой колега : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cK1 #82 Отговорено 3 Октомври, 2007 Кала, баце олимпуса, че вади хубави детайлни снимки е верно , ама не е кондьо . Ще го постна и него , ама кондьо се захласва по друга марка ..... познайте по коя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest КалоÑ�н Кателиев #83 Отговорено 3 Октомври, 2007 (Редактирано) Кала, баце олимпуса, че вади хубави детайлни снимки е верно , ама не е кондьо . Ще го постна и него , ама кондьо се захласва по друга марка ..... познайте по коя ;) ;) ;)Просто предположих, де, ама на него ми замяза. Кондьо сигурно по Konwagen зяпа. Редактирано 3 Октомври, 2007 от Калоян Кателиев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #84 Отговорено 3 Октомври, 2007 Кондьо сигурно по Konwagen зяпа......кадилак самара...шкодилак...магарцедес...все реномирани марки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cK1 28 #85 Отговорено 5 Октомври, 2007 Няма учасници познали верния отговор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #86 Отговорено 6 Октомври, 2007 Болница някъде из Португалия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eddy #87 Отговорено 7 Октомври, 2007 Снощи на прибиране към вкъщи минах път покрай една автокъща да разгелдам има ли някой нов модел, защото попринцип изкарвам хубави хондички...имаше три 5-ти генерации...харесах си една, и като клекнах да я загледам...О, ЧУДО...тая автокъща ми падна мнооооого много във очите...и май няма да се пазарува НИКОГА от нея... Загледайте се на рамката за номера от долу... p.s. Черната сянка, която цепи цялата снимка на две е сянката на решетката, щото снимах от външната страна и я е хванала светкавицата. VW? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalmara #88 Отговорено 7 Октомври, 2007 не разбрах къде е проблема със снимката ? ще откажеш хондата заради нещо което няма нищо общо със самата кола ? интересно заради такива като теб обмислям да си сложа лепенка на фен клуба на VW на задното стъкло аз ще си карам хондата ти плювай лепенката Хехе, нямах това впредвид. Ок де, ще се коригирам - ако ще пазарувам въобще от Враца и попадна на подобна изцепка ще карам търговеца да смени т'ва нещо с таково. Поне да знам ква кола карам. Иначе за колата пишеше само и единствено 1.5i, 90к.с. и цената...предполагам D15B2. То като гледам...става като въпросните коментирани пернишки тунинзи...голф с емблема на мерцедес, или нещо подобно. Просто гаден детайл, който ми пречи на естетиката. Нали пък съм перфекционист. Аре стига офтопик, че ше има бой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o© #89 Отговорено 8 Октомври, 2007 Отдавна не мога да намеря време и технически ресурс за да си пусна летния материал, най-накрая успях дано да ви харесат снимчиците Снимките са thumbnail-и с линкове към по големите им събратя Да поиграем на играта познай колата, но не избързвайте с отговора Погледнете във Велико Търново когато ви вдигнат колата какво залепят на тротоара Маркировка която освен в Закона и Велико Търново не съм виждал другаде Хвала на подобна Управа, в Големото Село (София) сме мнооо изпоизостанали Това е хотел в Бургас, е няма толкова много климатици на едно място просто Ето това един наистина забавен Учебен автомобил, е нема такъв просто Интересен Знак Пак интересни Знаци BMW - класика в жанра Незнам защо но като видях този знак и си помислих че е нещо като "Анти-Деца" А ето и отговора на гатанката PS По-добре пускайте готини снимчици и по малко с тоя , ако обичате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o© #90 Отговорено 8 Октомври, 2007 Това е най икономичния автомобил срещан от мен Техническо Инфо за Автомобила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #91 Отговорено 10 Октомври, 2007 Познайте коя е моята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Slayer #92 Отговорено 12 Октомври, 2007 (Редактирано) http://www.webpark.ru/go.php?url=http://ww...podborka_90.jpgЗабележете джантата Редактирано 12 Октомври, 2007 от Slayer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #93 Отговорено 12 Октомври, 2007 (Редактирано) А някой може ли да ме светне какво означава този знак? Редактирано 12 Октомври, 2007 от JAZZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZERO #94 Отговорено 12 Октомври, 2007 ето и нещо от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #95 Отговорено 14 Октомври, 2007 А някой може ли да ме светне какво означава този знак?Значи че Зоро е бил тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #96 Отговорено 14 Октомври, 2007 А някой може ли да ме светне какво означава този знак?Значи че Зоро е бил тук а може би да внимаваме,че зоро с опела минава от тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #97 Отговорено 14 Октомври, 2007 на тази ситуация се натъкнахме на днешната среща на клуба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #98 Отговорено 14 Октомври, 2007 А някой може ли да ме светне какво означава този знак?Значи че Зоро е бил тук а може би да внимаваме,че зоро с опела минава от тук Абе вие се шегувате,ама знака си седи в "Овча купел" и ето не мога да вдяна за какво ме предупреждава А и Зоро не са го мяркали наоколо,вече разпитах! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #99 Отговорено 15 Октомври, 2007 (Редактирано) не мога да вдяна за какво ме предупреждаваНе е шега. А и знаците не са за тебе, а за Зоро. Гласят: "Внимание, Зоро, не изпреварвай (без значение дали си пиян на кон или пак си на пиян кон)!" Дано съм внесъл яснота в мрака. :PЕди, батка, тая снимка е директно за ченгетата. Редактирано 15 Октомври, 2007 от Калоян Кателиев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #100 Отговорено 15 Октомври, 2007 Според мен "Z"-то означава "Внимание, автомобили каращи на зиг-заг" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #101 Отговорено 19 Октомври, 2007 За първи път ми се случва, обикновено дава поне стари резултати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1050 #102 Отговорено 19 Октомври, 2007 Вижте този знак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #103 Отговорено 19 Октомври, 2007 ееее кво му е написан на чист българси и е доста по-евтин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #104 Отговорено 22 Октомври, 2007 (Редактирано) Е няма такъв тунинг Класиката си е класика ... Москвич тунинг Редактирано 22 Октомври, 2007 от Dakata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #105 Отговорено 23 Октомври, 2007 Опа генераторче Вижте на PK - Г2, къде му слагат винтила за АГУ-то ПС За тези които се чудят какво толкова смешно има тук, там принципно седи емблематаА вижте какво става, когато търсиш Бойко Борисов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #106 Отговорено 31 Октомври, 2007 Знак който освен с "жълтината" си с друго не изпъква А те това е БИЛА, дето гаргата не каца ПС А "ILL" на английски е болен Сервиза на Бултрако вече е преименуван на DA Service Това не е снежния човек, да не се пообъркате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #107 Отговорено 1 Ноември, 2007 Малко офф: Слусчо, ти винаги ли си с фотоапарат?Или просто телефонът ти прави снимки с уникално качество?!?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #108 Отговорено 2 Ноември, 2007 (Редактирано) Загледайте се отдясно до мигача какъв надпис има Зеления Сивик който е до светофара е с двама КАТ-аджии които регулират трафика Малко офф: slus4o, ти винаги ли си с фотоапарат?Или просто телефонът ти прави снимки с уникално качество?!?!Брат К750 ... К750, какво повече да ти кажа, другото сам го виждаш ПС А ако знаеш колко много яки снимки съм пропуснал но понякога просто няма как, последните ми пропуски са в Стара Загора има една автомивка "Ушев" а сега видях че имало и комплекс Сайт, другото което изпуснах е улица "Загорка" - бях ти яката улица а Линк Редактирано 2 Ноември, 2007 от slus4o© Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Civic1.6 #109 Отговорено 2 Ноември, 2007 Koй мигач е ? Тия двете снимки нещо не ги разбрах май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o© #110 Отговорено 2 Ноември, 2007 Koй мигач е ? Тия двете снимки нещо не ги разбрах май Горе на снимките има Full size кликаш и гледаш, пише ELITE като ел. уредите а на втората просто Сивик в който има КАТ-аджии - Регулировчици, като по филмите с ключ регулират интезитета на зелената вълна спрямо задръстването понеже е непредсказуемо за машината Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #111 Отговорено 2 Ноември, 2007 Няма какво да се чудиш на елит-а! Опел така си именуват разработките... имахме на времето Opel Kadett, екстрите, които имаше /или по-точно нямаше/ бяха тип "Club" и така си и пишеше на това същото място. Просто тази разработка е "Elite" тоест, сигурно има някакъв ел.пакет на колата. Имахме опелджий из форума до скоро, да видим те какво ще кажат. Извинявам се за офтопика, ама мисля че е правилна забележката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #112 Отговорено 3 Ноември, 2007 кво ли има от другата страна??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #113 Отговорено 3 Ноември, 2007 Citroen Хехе, типично... само F16 не видях! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest fozio #114 Отговорено 3 Ноември, 2007 Познайте коя е моята Типото от дясно ли е??? :blink: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #115 Отговорено 5 Ноември, 2007 Скивайте каква мацка забих снощи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Benji #116 Отговорено 5 Ноември, 2007 абе то добро попадение си направил 8цилиндрова и турбинирана,ама с тея устни няма да и е хубав клаксона другото хубаво нещо което е,че има и нещо френско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #117 Отговорено 7 Ноември, 2007 Знак с чупка в кръста :) Сервиз оторизиран от Вартбург и Трабант ;) Познайте колата?ето ви подсказка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #118 Отговорено 8 Ноември, 2007 Нова мода , бронята в кожа http://img.data.bg/i.php?id=583965http://img.data.bg/i.php?id=583976http://i.data.bg/07/09/30/583951_orig.jpghttp://vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=65053Иначе салона готино е направен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #119 Отговорено 27 Ноември, 2007 Не можах да го накарам да включи задна,та да светне яко!Да бъде ден! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #120 Отговорено 27 Ноември, 2007 Колга ти утрепа коча с мистрия бе .....тва вашето не е улица, ами река със заченки или останки от път. Такива пътища трябва да бъдат обявени за национално защитени паметници, ама не на културата, а на безхаберието и незаинтересоваността. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове