Тенев 78 0 #1 Публикувано 1 Юни, 2021 Здравейте колеги,карам Хонда CR V 3та генерация ,2.2 дизел-140к.с.,от около 3/4 месеца, започнаха да се усещат вибрации в купето и на волана при скорост 80-100км,и най вече по нанагорно, след консултации с "майстори",ми казаха че са вътрешни карета,имам предложение да отида в София в автоморга на Хонда при Станимир, лично не го познавам,говорих с него по телефона,та при него ще ли да ми сменят вътрешни карета с други втора ръка от техните Хонди, знам че има колеги, които са минали през моя проблем и бих искал съвет какво да направя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #2 Отговорено 1 Юни, 2021 Той е морга - не сервиз, та едва ли ще ти ги смени там. Но се чудя, като си говорил с него, защо не го пита, дали ще се съгласи да ти ги смени там, а задаваш въпроса тук? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тенев 78 0 #3 Отговорено 2 Юни, 2021 Здравей колега, явно не съм до уточнил всичко,да ще ги сменят там,имат всичко необходимо,въпроса ми е дали си струва да се слагат втора ръка, някои който е сменял да ми даде съвет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #4 Отговорено 2 Юни, 2021 Ако са съгласни да ти ги сменят там, няма проблем, даже ще може веднага да тестваш "новите/стари" карета и ако не стават, съответно им ги връщаш (ако си се разбрал предварително де). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тенев 78 0 #5 Отговорено 2 Юни, 2021 Да такава е системата на работа,но все си мисля да не сбъркам с втората употреба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове