ivo0808 0 #1 Публикувано 24 Февруари, 2021 💌здравейте! Ще ви бъда благодарен да ми кажете стрували си покупката на тойота ярис дизел 1.4 90к?Предпочитам мнение на хора карали такава кола.Колата е 2011г.За мен беше страно че няма ел.огледала.Благодаря Ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
genko1982 0 #2 Отговорено 24 Февруари, 2021 Ти гледаи да не попаднеш и на такава без климатик,че има и такива😁 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #3 Отговорено 24 Февруари, 2021 Колега, погрешка се регистрира в Хонда клуб или погрешка пусна темата за Ярис вместо за Хонда Джаз ? Колата е топ. Това с ел.огледалата не е кой знае каква драма - важното е, че има волан и педали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #4 Отговорено 24 Февруари, 2021 Имам рода с такава. Не бих я предпочел пред Джаза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #5 Отговорено 24 Февруари, 2021 За дизела на т'ва возило не знам нищо. Имам приятелка с такава, 2011-а бензин, автоматик - за нищо на света пред Jazz. Друга приятелка си взе същото чудо, чисто нова, ама не помня бензин, или дизел. Едва издържа 1г и я върна на дилъра. Не знам, може просто да са издърпали късата клечка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mysticchannel 132 #6 Отговорено 24 Февруари, 2021 1.4 D-4D 90коня имам роднина с такава Тойота ,отвози се човека...5 в града му прави и не слиза от нея... Абе...вс е до късмет и екземпляр !! Успех и Късмет с автомобила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #7 Отговорено 24 Февруари, 2021 Преди 7 часа, ivo0808 написа: стрували си покупката на тойота ярис Не виждате ли в кой форум пишете? Тук разбираме само от Мазда. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #8 Отговорено 24 Февруари, 2021 Преди 5 часа, Krasi-mir написа: За дизела на т'ва возило не знам нищо. Имам приятелка с такава, 2011-а бензин, автоматик - за нищо на света пред Jazz. Друга приятелка си взе същото чудо, чисто нова, ама не помня бензин, или дизел. Едва издържа 1г и я върна на дилъра. Не знам, може просто да са издърпали късата клечка. Много приятелки имаш бе Краси. Да ти завиди човек. 😉 Тоз Ярис ако е подарък , добре. Иначе никога. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #9 Отговорено 24 Февруари, 2021 Братовчедка ми е с такава от 3-4 години, но май е 1.0. Колата е идиотоустойчива, но пластмасите в салона са меко казано кофти. Вярно е, че в този клас водеща е цената, но според мен леко са прекалили с икономията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikky 38 #10 Отговорено 25 Февруари, 2021 На 24.02.2021 г. at 10:25, ceco_accord написа: Имам рода с такава. Не бих я предпочел пред Джаза. Аз също бих предложл да погледнеш Джаз-а, който за мен е най-доброто в този клас малки градски автомобили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове