Amaron 13 #1 Публикувано 18 Февруари, 2021 Здравейте колеги Наскоро се сдобих с един много добър представител на модела, но явно акумулатора е паднал или е бил откачен, и сега като краен резултат не може да се пусне радиото, иска код anti thief protection . Съответно прегледах документите на колата за информация, както и издайнически места като жабката, сенници и пр. за оставени нишани, уви на камък ударих. Пробвах и на https://radio-navicode.honda.com/ , с ВИН и серийния номер на радиото, там ми даде грешка във ВИНа , въпреки че се сверявах многократно!!! Въпроса ми е има ли начин да бъде възстановен, от Варна съм и нямаме сервиз на Хонда, за да отида при тях направо. Приемам всякакви идеи Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 180 #2 Отговорено 18 Февруари, 2021 Ако има сервизна книжка,някъде в първите страници трябва да е написан.Мисля,че беше четирицифрен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #3 Отговорено 18 Февруари, 2021 (Редактирано) VIN-ът трябва да е американски, както и пощенският код. А колко има изписано във форума за тези кодове ... Редактирано 18 Февруари, 2021 от dindin пълен член :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Amaron 13 #4 Отговорено 18 Февруари, 2021 Проверих всички възможни места, на които можеше да бъде, нищо не намерих! Някой попадал ли е на работещ генератор за кодове или подобен сайт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a.aleksandrov 23 #5 Отговорено 19 Февруари, 2021 Кодът е 5-цифрен. Моят е на отделна лепенка залепена на първата страница на книжката на колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Amaron 13 #6 Отговорено 20 Февруари, 2021 Решението беше намерено благодаря за всички съвети. Ще го споделя, за да могат и други колеги, които са в подобно положение да се възползват безплатно, без да се налага да опират до услугите на официалното представителство ! 1) Отива се на https://radio-navicode.honda.com/ 2) Записва се VIN number ( ако имате EU VIN,най - вероятно няма да ви сработи и ще ви даде ERROR , за това може да се използва някой Американски VIN, за да се излъже системата. Крайна сметка няма никакво значение за кода!!! VIN 2HKYF18693H587791 and 1HGCM66507A102105 те са в случай ако се чудите какво да напишете ) 3) Zip Code Работещ пример 94539 4) Phone number Пример: 510 651 4108 5) Email Някакъв 6) Serial ( Radio ) number 6.1 Ако го имате серийния код на радиото, записан някъде в документите използвайте го, обикновено върви с anti theft кода на отделна карта. 6.2 Ако го нямате, което е най - вероятно, за да го изкарате направете следното. Дайте на контакт, радиото да е изключено, задръжте 1 и 6 бутони на радиото, и го включете. Ще се появи код ХХХХХХХХ ( цифри) за около 10-15 сек. ,запишете го и после го използвайте. Той е важната част 7) Submit 8) Ще се отвори нов прозорец с кода, който ви трябва. Готови сте и пиете една бира за успокоение 6 3 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DinDifela 0 #7 Отговорено вчера в 05:28 Amaron, благодаря! Преди малко последваха стъпките, както са описани. Нямам написан СН на аудио системата, тъй че, се наложи да направя това с 1 и 6 - отлично се получи. Отне ми по-малко от 5 минути - кода е налице! Благодаря още веднъж! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове